Хто зачищає Ляшку «чорні дири»?

  • Ірина Науменко
Хто зачищає Ляшку «чорні дири»?
Швидкість, з якою зникає те саме «відео про Ляшко» вражаюча. Десятки сайтів скопіювали «хоум-відео» за участі народного радикала на свої ресурси, проте за кілька днів всі посилання виявилися неактивими. Чому ж посилання на журналістське розслідування стали пасивними, як деякі радикали? Можливо, тому, що відео – правда?
Хто хоча б один раз працював із інтернет-маркетологами, знає, скільки грошей потрібно для «зачистки» відео з мережі інтернет. А з такою швидкістю, як зачищають відео про гей-походеньки Ляшка – тим паче. Хто готовий заплатит стільки грошей? Очевидно, що тільки сам Олег Ляшко.

Крім того, за останні дні у медіа занадто багато стало Ляшка. Це механізм «заговорювання» теми. Ляшко створює один за другим позитивні інформаційні приводи, які «радо» транслюють всі потужні ЗМІ країни. Знов-таки, всі ми розуміємо, що це не безкоштовно. Тут варто звернути увагу і на позитивну активність радикала в соціальних мережах.

Отже, український Інтернет-проект «17 канал» оприлюднив фільм, що викриває зв'язку скандально відомого депутата Олега Ляшка з кримінальним світом і його нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Автори стрічки викривають постановочні поїздки політика в зону бойових дій на Донбас. Однак найцікавіше, що в цих поїздках Ляшко супроводжували хлопці-фотомоделі.

У фільмі стверджується: Ляшко, нібито не «зав'язав», а продовжує гомосексуальні зв'язки. На доказ автори наводять кадри інтимному зв'язку політика з чоловіком під час одного з візитів на Донбас минулої осені.

«У чому такі радикальні наші „радикали“ — Ляшко, Артеменко, Рибалко, Мосійчук, Лозовий? У їзді по зустрічних на своїх „лексусах“? У крадіжці грошей у держави? У ошуканстві народу? Дивіться відео про подвиги радикальних брехунів!», — пишуть автори скандального відео : http://videochart.net/video/05840.0a99872641722328f73a05a5f3c1

Пізніше шеф-редактор 17 каналу Олексій Кутєпов заявив, що скандальний фільм про Ляшка хтось спеціально забезпечив заставкою опозиційного каналу, хоча він не має відношення до виробництва фільму.

Експерти відзначають, що дане відео може бути наслідком розборок колишніх союзників по Майдану.

Нагадаємо, раніше Вікторія Шилова, яку лідер українських радикалів Олег Ляшко назвав своєю сестрою, заявила, що не є його родичкою. Вона назвала скандального політика бойовим півником і геєм з явними ознаками реактивного психозу. Дни.Ру публікують повний текст заяви «сестри» Ляшко.

«Шановні співвітчизники! Останні кілька днів у мене шквал дзвінків від преси і телеканалів з проханням прокоментувати заяву Олега Ляшка про те, що нібито я є його сестрою. Офіційно заявляю, що в родинних або будь-яких інших відносинах я з Ляшком не перебуваю. Я вважаю його військовим злочинцем і бойовим півником олігарха Льовочкіна, - написала вона.

«Родичка» розповіла, що протягом восьми місяців 2013 допомагала скандальному радикалу з соціальних питань. Тоді він позиціонував себе соціально орієнтованим політиком, прихильником слов'янського братства. Їздив на програми за Володимира Соловйова, носив георгіївську стрічку і навіть співав Гімн Перемоги. Луганчан він називав своїми родичами і пив «сто грам фронтових».

За словами Шилової, Ляшко «все в цьому житті робить тільки заради реклами і рейтингу». «До всього іншого, він гей з явними ознаками реактивного психозу. Ляшко розуміє, що сьогодні на Україні наростають антивоєнні настрої, тому намагається примазатися і до Донбасу, і до антивоєнного руху. Нехай даремно не старається. Його місце - на лаві підсудних в Гаазькому трибуналі », - зазначила вона.

У Вінницькій області, нагадаємо, «Радикальну партію Ляшка» очолюють колишні БЮТівці Віктор Качур (колишній мер Немирова, фігурант кількох гучних кримінальних справ) та екс-керівник партії Тимошенко у Вінниці Віталій Донець.
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up