У Хмільнику під час Дня міста агітували за кандидата у мери, який ще не зареєстрований

У Хмільнику під час Дня міста агітували за кандидата у мери, який ще не зареєстрований
Під час урочистостей до Дня міста Хмільник неодноразово порушувався закон України «Про місцеві вибори». Так і організатори, і запрошені гості агітували за кандидата у мери, який ще не зареєструвався.

Про це інформує прес-служба Громадянської Мережі ОПОРА у Вінницькій області.

За словами довготермінового спостерігача Громадянської мережі ОПОРА, у своєму виступі під час урочистостей на міському стадіоні нардеп Петро Юрчишин закликав голосувати за нині діючого міського голову Василя Грушка.

Також запрошений на свято хореограф Амадор Лопес у перервах між виступами не раз згадував імена організаторів та дякував їм за таке свято.

Відео дня

-  Аплодисменти Василю Грушку, подякуєм Василю Грушку!, - говорив Амадор Лопес.

До того ж, на сцені висів плакат із написом «Зміцнимо громади – збудуємо Європейську Україну! Народний депутат України Петро Юрчишин. Депутат обласної ради Микола Юрчишин. Міський голова Василь Грушко».

Відповідно до частини 1 статті 35 ЗУ «Про місцеві вибори» 21 вересня стартував процес висування кандидатів у депутати, кандидатів на посаду сільського, селищного, міського голови.

Як повідомили в Хмільницькій міській виборчій комісії, Василь Грушко не зареєстрований як кандидат на посаду міського голови.

Нагадаємо, що згідно із частою 2 статті 54 Закону України «Про місцеві вибори» кандидати на посаду сільського, селищного, міського голови, старости мають право розпочати свою передвиборну агітацію з дня, наступного за днем прийняття відповідною територіальною виборчою комісією рішення про реєстрацію кандидатів.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Дарья

    Люди прийшли відпочивати, веселитись, святкувати День міста, а вони своїм агітуванням тільки свято зіпсували.

    Анонім reply Дарья

    а ви думали це до дня міста концерт?

    Грушко агітував Юрчишина,хоча не мав права того робити,тепер  Юрчиши тягне Грушка...а люди для них просто стадо баранів...залежних

    Анонім reply Анонім

    Саме до дня міста. І ні слова агітації там не звучало. Треба було прийти і послухати

    Анонім reply Дарья

    А Ви були там?
  • Анонім

    ці регіонали і П і Г вже підхарили. Скільки можна? бабла ніяк не доберуть. Годі!

    Анонім reply Анонім

    Пропоную Вам, на наступний раз, власноруч організувати день міста в Хмільнику, без уляких П і Г ;)
  • Hurash Eric

    так це нормально, голова партії регіонів хмільника Петро Юрчишин, а нині депутат ВР від Порошенка, агітує за члена партії регіонів Грушка до початку виборчої компанії ... і ніхто його не зніме з виборів.

    Анонім reply Hurash Eric

    Ви читати хоч умієте?))) "Як повідомили в Хмільницькій міській виборчій комісії, Василь Грушко не зареєстрований як кандидат на посаду міського голови." Як ще його зняти, якщо він навіть не зареєстрований?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі Від читача 19:25 Допоможіть зібрати резервні підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України. 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up