Під Хмільником "Тойота" стукнулась з "Лексусом". Є загиблі та поранені

Під Хмільником "Тойота" стукнулась з "Лексусом". Є загиблі та поранені
У Хмільницькому районі «Toyota Camry» зіткнулася з «Lexus LX 570». Загинула 26-річна пасажирка "Тойоти", ще чотирьох пасажирів цього ж автомобіля та водія забрали в лікарню.

Аварія сталася з вересня близько опівночі. Попередньо встановлено, що 54-річний водій автомобіля «Toyota Camry», житель одного з сіл Чернівецької області, рухаючись по автодорозі Могилів-Подільський – Бердичів, на перехресті не пропустиву  автомобіль «Lexus LX 570», внаслідок чого автівки зіткнулись - повідомляє сектор зв'язків з громадськістю обласної міліції.

У салоні «Toyota Camry», крім водія, знаходилися ще п’ятеро пасажирів – 2 жінки та 3 чоловіка. Усі їх забрала швидка з різними травмами. 26-річна жінка померла по дорозі в лікарню. 56-річний водій «Lexus» не постраждав.

Наразі відкрито кримінальне провадження. Проводиться розслідування.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (16)
  • Правда

    Лучше бы водителю Лексус никогда не рождаться. Оказавшись в ненужное время в ненужном месте он забрал жизни троих замечательных людей, сделал детей сиротами, мужей вдовцами и жен вдовами. Он оставил дома интернаты Украины без попечителя. А какая польза от него самого? Кроме того как жить в свое удовольствие, он больше ничего не умеет.
  • ...

    Водій тойоти не став на знак СТОП тим самим спричинив ДТП ...( Жаль віруючу сімю ...В такх випадках дуже важко слова потрібні знайти ... На все воля Божа ...

    Дронь Ігор reply ...

    а де саме точніше це сталося, де цей знак стоп ??
  • Дронь Ігор

    хто знає, де саме точно, на якому перехресті сталася аварія??? дякую...
  • свідок

    Це майбутній депутат міста Хмільника Юрчишин Петро Васильович як завжди відкупиться бо вже все скупив у Хмільнику і ГАІ все прикриє не дивлячись на те що жінка загинула святі гроші роблять все. А де совість і справедливість. Бережи нас Боже від таких депутатів.

    я reply свідок

    ди*іл, ти читав пост???  Лексус винен, що тойота правил не знає??

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up