Вінничани давали Тіні Кароль розписуватися навіть у паспортах

Вінничани давали Тіні Кароль розписуватися навіть у паспортах
Королівський прийом. На музичну виставу Тіни Кароль «Я все ще люблю» зібрався весь вінницький бомонд. Дружини бізнесменів красувались у вишуканих сукнях, а юні фанатки не обмежували себе в емоціях - аж пищали від щастя!

«Фото та відеозйомка під час концерту…дозволяються! Головне - аби ви сьогодні отримали задоволення», - з такого оголошення розпочався вінницький концерт Тіни Кароль «Я все ще люблю», організаторами якого виступили концертна агенція Олега Збаращука і компанія «Квартал-Концерт».

 

- Квитки були недешеві - від 200 до 1500 гривень, проте у перший же день, коли вивісили першу афішу концерту біля Будинку офіцерів, люди почали їх активно розкуповувати, - розповідає представник організаторів Наталія Марчук. 

Відео дня

23 травня у Будинку офіцерів був справжній ажіотаж. До концерту ікони жіночності - Тіни Кароль - вінничанки підготувались заздалегідь: у залі була справжня виставка модних убрань і вишуканих аксесуарів. Та попри величезну кількість красунь у залі головною цього вечора все-таки була Тіна Кароль - красива, витончена, емоційна і, як ніколи раніше, відверта. На початку кар’єри преса неодноразово писала про зіркову хворобу Тіни Кароль, яка не спілкується з пресою та не любить роздавати автографи. Та вінничани побачили зовсім іншу Тіну. Зі словами: «Я хочу кожному з вас потиснути руку», - співачка залюбки виходила у залу, прямо посеред концерту роздавала автографи і фотографувалась зі всіма охочими.

Непідробні емоції на сцені - від сліз до радості

Темрява, у промені світла видніється силует Тіни Кароль. Вбрана у чорний костюм, співачка сидить у розкішному кріслі. Перші акорди - і зала вже в полоні краси потужного голосу Тіни Кароль.

Першу пісню «Ноченька» співачка співає з невимовним сумом, на очах бринять сльози і біль. Глядачі не шкодують долонь, щосили аплодують. А вже за мить, звертаючись до зали, Тіна Кароль посміхається, сяє від щастя. 

- Доброго вечора, друзі! Яка я щаслива сьогодні бути на цій сцені, співати для вас! Спасибі, що сьогоднішній вечір ви розділили разом зі мною. Дякую! - привітала вінничан Тіна Кароль. - Сьогодні я вас запросила не просто в концертну залу. Сьогодні я хочу запросити вас у своє серце. Пісні, які ви знаєте і любите, сьогодні будуть звучати в новій інтерпретації, у іншій обробці. І якщо пізнаєте їх, дайте мені знати своїми оплесками. Тому що вони для мене - найголовніше! А також сьогодні з цієї сцени я вперше буду читати свої вірші - з вашого дозволу. Я бажаю вам натхнення, щоб цей вечір вас наповнив і дав сил піднятися і вірити в життя - вам і мені.

Ще одна лірична пісня - і Тіна Кароль вже вражає публіку своїм драйвом і танцювальними па. Двоє енергійних танцюристів балету «Freedom» кружляють її у танці, підхоплюють, як пушинку, перевертають у повітрі - усі разом запалюють так майстерно, що шалена енергія передається кожному присутньому. 

У виконанні Тіни Кароль вінничани почули всі її найпопулярніші пісні, від перших хітів «Выше облаков», «Ключик», «Шиншила», «Пупсик», «Намалюю тобі зорі» до свіжих пісень «Помню», «Жизнь продолжается», «Мы не останемся друзьями» і «Я все еще люблю». Співачка вражала публіку не тільки своїм чарівним голосом і красивими танцями, а й - акторським талантом. Кардинально протилежні емоції змінювались з кожною наступною композицією, а коли Тіна читала вірші, присвячені коханому чоловіку Євгенію Огіру, який від раку шлунка помер два роки тому, багато присутніх дівчат і жінок не стримували сліз. Бо кожен вірш був одкровенням:
«А глаза становились все ярче и ярче,
А пустоты становились все больше.
Тишина постучалась...
Впустила. Здравствуй.
Вечера без тебя так заметно стали дольше.
Я давно научилась смиренно смотреть на небо
И не ждать ничего.
Просто жить.
Просто верить в чудо.
Обещая ему, что грустить никогда не буду».
Шаленство публіки у залі.


Після антракту охорона дозволила усім бажаючим виносити квіти співачці на сцену. Відтак, друга частина концерту перетворилась на майже безперервні обійми з публікою. З пісні «Люблю его» зірка встигла виконати лише кілька стрічок, бо глядачі все йшли й йшли на сцену: діти, дорослі - всі поспішали доторкнутися до Тіни Кароль, потиснути їй руку і сказати слова вдячності. Посеред концерту дівчинка в українському костюмі презентувала співачці коровай: скуштувавши шматочок, Тіна Кароль спустилася у залу, радуючи шанувальників своєю відкритістю. 

- Ви - надзвичайна публіка! Співати для вас - величезне задоволення! - низько вклоняючись, не переставала дякувати присутнім зірка. - Ви - мій «полюс притяжения», друзі! І так буде завжди! Пам’ятайте: чим далі ви, тим ближча я… «Жизнь моя продолжается!» Тому що в мене є ви!
Співачка запевнила, що з особливим трепетом відноситься до кожної подарованої квіточки, тому самотужки акуратно викладала на роялі величезну кількість букетів, які їй піднесли вінничани. А потім прямо під час виступу почала роздавати автографи.

- Але зразу скажу: я ніколи не розписуюсь на грошах. А от у паспортах - будь ласка! - зазначила Тіна Кароль.
І дійсно серед простягнутих для автографів концертних квитків знайшлася дівчина, яка протягувала співачці свій паспорт.

- З часів «Території А» я ще не бачила таку кількість фанатів. Спустившись зі сцени, певно, ще не вірячи, що обійняла улюблену співачку, одна дівчина у повній ейфорії верещала і стрибала, здавалось, вище голови, - ділиться враженнями вінничанка Аліна Шевченко. - Такого шалу на вінницьких концертах я ще не бачила! Але розумію шанувальників - концерт справді був незабутнім!

- Враження переповнюють! Емоцій насправді дуже багато. Дуже вразила відвертість Тіни Кароль, її лірика, її вірші. Особливо сподобалась пісня «Намалюю тобі зорі», тому що, виконуючи її, Тіна Кароль була найніжнішою, як на самому початку кар’єри - тією ніжною, наївною, як сама говорила, дівчинкою, яку ще ніхто не встиг образити. Адже у подальших піснях вже був біль, життєві трагедії, - додає вінничанка Ганна Соловйова. - Це був дійсно не просто концерт, а повноцінна, насичена подіями й емоціями, вистава. Була головна героїня, чия доля була розказана через її пісні, музику, вірші й танці. Постановка шоу вражаюча! Бо всього було достатньо: вдосталь, коли співачка одна на сцені, вдосталь, коли їй підіграє піаніст, вдосталь танців з суперовими хлопцями-танцюристами, які її ідеально доповнювали. Думаю, кожен хоч раз у житті повинен відвідати концерт Тіни Кароль, щоб переконатися, що в нас є такі потужні виконавці. В якийсь момент Тіна мені дуже нагадала Мадонну та Аллу Пугачову. Вона - така ж сильна жінка, яка з легкістю заповнює собою всю сцену. Є вона, її музика - і вже більше нічого не потрібно.


Після божевільного двогодинного концерту вінничани проводжали Тіну Кароль та її команду бурхливими оплесками. Ще довго стояли у захваті і аплодували. Потім частина глядачів поспішила сфотографуватись на пам'ять біля великого постеру співачки у фойє, а особливо наполегливі дочекалися свого щасливого шансу особисто привітати Тіну Кароль у гримерці. 


Гроші від концерту підуть на допомогу онкохворим

На офіційному сайті співачки відзначено, що кошти від продажу квитків під час гастролей Тіни Кароль із музичною виставою «Я все ще люблю» будуть передані на благодійність. Рівно рік тому, 1 червня 2014 року, Тіна Кароль відкрила власний Благодійний фонд «Полюс притяжения». За рік роботи передала найнеобхідніше для дитячих лікарень більшості міст України. Зокрема, на сайті говориться і про допомогу Вінниці. Онкогематологічному центру Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні від Тіни Кароль було передано:
 - ліжка функціональні з підняттям верхньої частини тулуба, основа сітка, з поруччям, на коліщатах, розрахункова вага пацієнта до 120 кг;
 - матраци великі медичні з можливістю обробки дезрозчином;
 - ноутбук HP Pavilion 15-n087sr (F4U27EA);
 - багатофункціональне обладнання Samsung SCX-3405/XEV;
 - подарунки дітям на вибір відділення: книги, ігри настільні, пазли, конструктори.


Валентина КИРИЛЬЧУК,

(096)3145155

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Концерт був бомбєцкий, Тіна була на висоті, завела публіку, усі були в захваті. І взагалі, вона молодчинка, створила благодійний фонд, допомагає онкохворим діткам, головне, щоб уся ця допомога пішла дійсно на допомогу цим діткам.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up