Усі розваги Вінниці на вихідні, 28 - 30 серпня

Усі розваги Вінниці на вихідні, 28 - 30 серпня
У ці вихідні 28 серпня – 30 серпня вінничани та гості міста матимуть змогу взяти участь у фестивалі яскравих фарб, прийти на змагання з автокросу та повболівати за своїх фаворитів і отримати масу адреналіну, також на вас чекатиме турнір з багатоповторного жиму, клуби, концерти, кіно, виставка та «Творча битва районів». Бажаю приємних вихідних.

Події:
Чемпіонат України! AutoKross на каїсі

29-30 серпня Вінниця знову буде приймати всеукраїнські змагання з автомобільного кросу.
Більше 40 найсильніших кросових пілотів легкових автомобілів, автомобілів баггі і автомобілів баггі групи 1-Ю зберуться з усієї України на легендарній трасі автоклубу «КАІСА», щоб поборотися в рамках четвертого етапу Чемпіонату України та етапу Національної серії змагань «Суперкубок 1600».
Організатор обіцяють високий рівень проведення заходу. Чемпіонат традиційно пройде під патронатом Вінницької міської ради та Сергія Моргунова - ось уже 6 років поспіль вінницькі міська влада не залишаються осторонь і надають автоспорту різнобічну підтримку.
Будучи гонками по кільцевій трасі з ґрунтовим покриттям, змагання з автокросу по праву вважаються видовищним видом спорту: несподівані трампліни, круті спуски, різкі підйоми змушують авто піднімати щільні стовпи пилу, йти на межі своїх можливостей, а іноді провокують раптові перевороти на дах. Всі ці маневри чудово видно глядачеві з узбіччя, дійство захоплює спостерігає з першої хвилини і не відпускає до самого фіналу.
На швидкісний, широкою, що надає можливості для численних врожай, а кілька років тому ще й модернізованої вінницької трасі змагання з автокросу виглядають ще більш вражаюче. Тому етап у Вінниці привабливий не тільки для досвідчених гонщиків та переможців минулих етапів, які борються у всіляких класах і групах, а й для численних вболівальників, фанатів адреналіну, драйву і високих швидкостей.
Рев гоночних двигунів на території «Каїса» (траса «Віхола») по традиції не буде мовчати протягом двох вихідних днів. У суботу та неділю відразу після тренувальних і кваліфікаційних заїздів розгорнеться безкомпромісна боротьба за очки в турнірній таблиці.
Нагадаємо, що перші три етапи чемпіонату пройшли в Харкові, Чернівцях та Дніпропетровську після лютої боротьби у Вінниці, спортсменам залишиться подолати ще два етапи на шляху до звання Чемпіона України з автокросу в своєму класі.
Що ж, сезон в самому розпалі, пілоти налаштовані дістати максимальні результати, а глядачам неодмінно має вболівати за своїх фаворитів і не пропустити неабияку порцію адреналіну.
Попереднє замовлення квитків здійснюється за телефоном: (063) 730-30-30.
Вартість квитків від 50 грн.
Початок: з 11.00 до 18.00

 

Відео дня

Фестиваль яскравих фарб «Holi»

29 серпня у Вінниці відбудеться найяскравіша подія сезону літо 2015 - Фестиваль яскравих фарб «Holi»!
Свято «Holi» прийшов до нас з Індії, принісши з собою нереально позитивні та яскраві емоції. Ця подія проходить по всьому світу десятки, сотні і тисячі років.
 Це буде справжнісіньке «кольорове безумство». Тисячі людей розфарбують один одного всіма кольорами веселки. У цей день все місто буде наповнений розфарбованими людьми.
Кіловати музики, тонни фарби, безліч зон розваг для дітей і дорослих, конкурси та цінні подарунки.
Головне завдання учасників - якомога сильніше розфарбувати себе і оточуючих різнокольоровими фарбами. Вважається, що чим сильніше ти забруднений фарбою, тим більше добрих побажань на тебе направлено. Самі фарби можна придбати прямо на фестивалі, вони абсолютно нешкідливі фарби і складаються з харчових компонентів, легко відпирається з одягу і змивається з шкіри. Приходьте в білому.
Гарна погода гарантована, оскільки 29 серпня останні теплі дні літа. Проводимо літо яскраво і всі разом.
У програмі фестивалю:
- Офіційне відкриття фестивалю Newcomer DJ (Вінниця)
- Масові кидки фарб щопівгодини
- Виступ переможця в конкурсі «Кращий діджей міста»
- Виступи гостей фестивалю: DJ Snach (Київ), DJ Леша Капризз (Мінськ), DJ Double T (Київ), DJ Simme (Мюнхен).
- Конкурс «Вуличний малюнок Холі»
- Паркур шоу, вулична акробатика
- Виступ студії спортивно бального танцю «Alemana» і танцювального колективу (брейк-данс) / Beatbox Показати
Бармен-шоу
 У програмі для дітей:
- Надування гігантських мильних бульбашок
- Дитячі аніматори (Фіксікі), надувні батути, аквагрим, казкові герої
 Крім того, весь час працюватиме дитячий майданчик з аніматорами, ярмарок, безліч інших цікавих розваг. Також будуть представлені різноманітні види стріт-фуду.
Вартість квитків різна:
 - перші 200 квитків - 65 грн
 - попередній продаж - 75 грн
 - вартість квитків на самому святі - 85 грн
Місце проведення: парк ім.Горького, Ленінський р-н
Початок: о 14.00 і до 22.00

 

«День Сили»

30 серпня у Вінниці святкуватимуть «День Сили». В рамках свята відбудеться турнір з багатоповторного жиму. Турнір відбудеться 30 серпня біля магазину «ГРОШ експрес» за адресою вул. Лялі Ратушної, 24а.
Мета змагання: пропаганда спорту та здорового способу життя.
На теренах нашої області вже два роки існує й успішно функціонує Федерація багатоповторного жиму (доречі, поки єдина на всю Україну). Головною метою організації є пропагування здорового способу життя й залучення молодого покоління до такого  незвичайного виду спорту, як багатоповторний жим штанги лежачи. Виконання цієї вправи  абсолютно безпечне для здоров'я спортсмена, адже кожен може сам обирати вагову номінацію (вагу штанги), в залежності від рівня підготовки.
Переможець визначається за допомогою спеціального індексу атлетизму, що визначається за формулою: вага штанги * кількість зарахованих повторень / вага спортсмена.
На виконання вправи кожному учаснику надається 5 хвилин, за цей час дозволяється відпочивати зі штангою на випрямлених руках та в положенні «на грудях».
За два роки географія  регіональних представництв Федерації розповсюдилась  майже по всій Україні: Полтавська область, Черкаська, Рівненська, Одеська, Кіровоградська та багато інших.
Щороку ФБЖУ практикує проведення турніру не лише серед професійних спортсменів, але й серед звичайних громадян, які не проти спробувати свої сили в такому виді спорту, як багатоповторний жим. Федерація не змінила своєї традиції і цьогоріч, вже зовсім незабаром, 30 серпня, за адресою: вул. Лялі Ратушної, 24а (перед магазином «ГРОШ експрес») відбудеться турнір під назвою «День Сили», в якому можуть взяти участь всі бажаючі.
Щоб стати учасником турніру необхідно: 
 -  прибути на місце проведення заходу о 15.00;
 -  пройти зважування та реєстрацію;
 -  обрати номінацію, в якій Ви бажаєте виступити (35кг або 55кг).
Всі учасники гарантовано отримають заохочувальні призи від спонсорів, а на глядачів  чекатимуть показові виступи найкращих Вінницьких багатоповторників та розіграші подарунків.

 

У суботу День Смайлика, «битимуться» райони та кінець «Мистецьких вихідних»

У Вінниці цієї суботи відбудеться фінал «Творчої битви районів», а також закриття літнього проекту «Мистецькі вихідні» та День Смайлика. Усі заходи пройдуть на майдані Незалежності.
У фіналі конкурсу «Творча битва районів» о 18.00 виступатимуть переможці відбіркових турів з районів Вишенька, Тяжилів, Сабарів, Замостя та центральної частини міста. Учасник співатимуть, танцюватимуть, гратимуть на музичних інструментах і не тільки.
Конкурсанти змагатимуться за кубок кращому мікрорайону та головний приз від виконувача обов'язків міського голови Сергія Моргунова.
Також цього дня на майдані Незалежності відбудеться закриття літнього проекту «Мистецькі вихідні» та День Смайлика.
Тож вінничани зможуть цікаво відпочити, прийняти участь у різноманітних майстер класах та насолодитися виставками.

 

Концерти:
Світові хіти від Онофрійчука

29 серпня всі прихильники класної рокової музики мають можливість поринути на кілька годин у світ музичної насолоди. Куди запрошує всіх вінницька зірка Олександр Онофрійчук. Для всіх гостей співак підготував концертну програму “The world of hits”. Зустрічаємось в арт-пабі “Beer&Blues”, початок концерту о 21.00, вартість квитків - 60 грн.

 

Кавер вечір

28 серпня в арт-пабі  «Beer&Blues» зустрічайте кавер бенд «Blis Mood». Музиканти обіцяють всім гостям по справжньому драйвовий вечір, музичний вибух та неймовірну атмосферу. Початок концерту о 21.00, вартість квитків - 60 грн.

 

Крута рок-вечірка

29 серпня у Вінниці відбудеться крута рок-вечірка за участю трьох вінницьких гуртів «Southwater Kid», «The Spirals», «Brandon From 19». Не пропусти кращу рок -подію серпня у «Royal Pub». Початок концерту о 20.00, вартість квитків у попередньому продажу - 50 грн, в день концерту - 60 грн.

 

Клуби:

«Exotic party@
28 серпня, як і кожної п’ятниці, у клубі Н2О відбудеться екзотична вечірка, де завжди для вас лунає музика RnB, Raeggaeton, Latino, House,Trap, Afrobeat.
Дівчатам до 24.00 - вхід вільний,  до 23.00 – вільний всім. З флаєром - 30 грн. Без - 40 грн.

«В активному пошуку»
28 серпня, як і кожної п’ятниці, випробуй долю та знайди свою пару на вечірці у нічному клубі Планета Мода¬Бар. Буде проводитись конкурс на найкращу пару вечора, які отримують романтичну вечерю! Вхід до 23.00 безкоштовний, після: дівчатам – 20 грн, хлопцям – 30 грн.

«ППП» ¬ співай з перешкодами
28 серпня караоке-¬клуб Mafia запрошує відпочити та поспівати досхочу. Вечір «ППП» ¬- співай з перешкодами. У цей вечір відвідувачів чекає приємне проведення часу в караоке. А стійким «караокерам» ми запропонуємо пройти деякі випробування під час співу (і за участь вручимо сувенірні призи). Початок о 22.00. Вхід -¬ 69 грн.

Хто зверху?
29 серпня караоке-¬клуб Mafia запрошує на вечірку «Хто зверху?». Всі охочі будуть змагатися у алкогольному та вокальному батлі: чоловіки проти жінок. Початок  о 22.00. Вхід для всіх: 69 грн.

 

Кіно:
Дівчина без комплексів

Кінотеатр ім. Коцюбинського
Дівчина без комплексів
Комедія
Вартість квитків - від 50 грн
29.08-9.09, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Фантастина четвірка 3D

Екшн
Вартість квитків - від 40 грн
29.08-9.09, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Упс... Ной відплив 3D

Анімація
Вартість квитків - від 45 грн
29.08-9.09, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Ціна безсмертя

Трилер
Вартість квитків - від 45 грн
29.08-9.09, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Агенти А.Н.К.Л.

Екшн
Вартість квитків - від 45 грн
29.08-9.09, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

«Місія неможлива: Нація ізгоїв»

Пригодницький екшн
Вартість квитків - від 40 грн
29.08-2.09, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Пісня моря

Кінотеатр «Родина»
Пісня моря
Анімаційна пригода
29.08-3.09, поч. о 10.00, 12.00, 14.00
Вартість квитків ¬- 15 грн

 

Як кохатися по-англійськи

Комедія
29.08-3.09, поч. о 16.00, 18.00
Вартість квитків - 15 грн

 

Молода кров

Драма
29.08-3.09, поч. о 19.50
Вартість квитків - 15 грн

 

Виставка:
Виставка живих метеликів

До 20 вересня у ТРЦ Мегамолл відбудеться виставка живих тропічних метеликів!
Ви зможете побачити: народження метеликів на власні очі, більш як 50 видів метеликів з розмахом крил до 30 см.
Фото та відеозйомка безкоштовна. Виставку можна відвідати з 10.00 до 20.00, вхід 15 грн.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up