Усі розваги Вінниці на вихідні, 3 - 5 липня

Усі розваги Вінниці на вихідні, 3 - 5 липня
У ці вихідні 3 – 5 липня вінничани та гості міста матимуть змогу прийти на турнір по вуличним танцям, долучитися до акції – «Ланцюг Єднання», сходити в цирк, кіно, театр, клуби та відвідати виставки, а на діток чекає світ розваг від театру «Арлекін». Бажаю приємних вихідних.

Події:
Битва субкультур у Вінниці на фестивалі Urban Jam

Urban Jam - фестиваль, на якому різні молодіжні субкультури зможуть позмагатися між собою та показати на що вони здатні. Проходитиме фестиваль 4 липня у Вінниці в парку імені Горького на скейт-площі. Початок о 12.00. Молодіжні команди з різних куточків України змагатимуться один проти одного у різних стилях.
- Будуть проводитися змагання на скейтбордах, роликах, а також у малюванні графіті, танцювальні батли та багато інших цікавих конкурсів - розповідає  Діма,  один із організаторів фестивалю.
Судити команди будуть переможці попередніх турнірів: Oze Mind, Row Generation та Belaya. Тривати це дійство буде протягом усього дня.
Батли пройдуть за такими танцювальними стилями, як: Poppin, Gbreaking та Hip-Hop. На Urban Jam також буде багато цікавої та якісної музики, яку протягом усього дня будуть крутити: Smuff Tha Quiz, Padvarotnya, Funky Drummer Bodya Killa; діджеї: Dj Tookie, Dj Foxxa та інші.
Реєстрація учасників у турнірі коштує 40 гривень, а у двох стилях 60. Глядачам та вболівальникам вхід безкоштовний. Грошова винагорода переможцям базується на основі внесків учасників турніру. Також будуть вручені призи від спонсорів.
- Фестиваль проводиться вчетверте, але у таких масштабах вдруге. Перший раз проводився зимою цього року, - говорить Діма.
Але організатори фестивалю на цьому зупинятися не збираються, вони планують проводити такі турніри хоча б раз у півроку.

 

Відео дня

Волонтери Вінниччини об'єднаються у неділю

У неділю, 5 липня 2015 року об 11.00 на Європейській площі міста Вінниці (біля Вежі) волонтери Вінниччини об’єднаються навколо 10-метрового Прапору Єдності, що подорожує Україною.Всі вінничани матимуть змогу долучитися до акції – «Ланцюгу Єднання» та залишити свої підписи і побажання на прапорі.
Читач написав на сайт:
Як наголошують координатори акції – Анатолій Сливінський і Валентина Вельган, Юлія Рибачук і Марина Стебелєва,захід не носить політичного характеру.
Започаткували акцію у Львові, прапор також побував у Сєвєродонецьку, Маріуполі, Полтаві, Кременчуці. Із Вінниці стяг попрямує до Конотопу і далі «подорожуватиме» містами України. А 24 серпня, до Дня незалежності України, прибуде до Києва.
Участь у вінницькому заході братимуть митці і творчі колективи. Яскрава програма із творчими конкурсами, ярмаркою та майстер-класами додасть позитиву та настрою. Вінничани, єднайтесь!

 

Київський цирк-шапіто "ОЛІМП" з новою розважальною програмою "Сон клоуна"

Нарешті у Вінниці Київський цирк-шапіто "Олімп" з новою програмою "Сон клоуна".
Відкриває програму дует веселих клоунів на батуті. 
На глядачів чекають: 
- веселі макаки-лапундери,
- тріо дресированих поні,
- дикобрази, лама, коти та поросята.
Захоплюючий ілюзорний атракціон,
- повітряні гімнасти,
- танцювально-акробатичний номер на скакалці,
- акробатичний номер на вільній драбині чекають на вас.
Вся вистава супроводжується  живою музикою та грандіозним шоу-балетом.
Вистави починаються з 27-го червня і триватимуть до 5-го липня.
Місце розташування - центральний парк ім.Горького

 

Клуби:

Дискотека Хіт-парад
4 липня, як і щосуботи, в нічному клубі Амагама дискотека "Хіт-парад" звучатимуть найкращі хіти з найкращих. Позитивний музичний настрій від резидентів клубу: DJ OLD CD, Мakc Advanced. Початок о 22.00, вхід дівчатам до 00.00 - безкоштовно,  хлопцям - 40 грн.

Я люблю танцювати
4 липня запрошуємо всіх бажаючих запалювати вогні і веселитись на повну в нічному клубі Н2О. Щосуботи на нашому танцполі ви визначаєте переможців у номінації "Моя попа краще всіх". Вибиратимемо найтанцювальнішу попу. Початок вечірки о 21.30, вартість входу для дівчат до 24.00 - вільний. Для хлопців - 40 грн, з флаєром - 25 грн.

«В активном порске»
3 липня, як і кожної п'ятниці, нічний клуб Планета Мода-Бар запрошує на вечірку «В активном порске». На вечірці ми будемо шукати пару ночі, танцювати та насолоджуватись музикою, що подарують нам діджеї клубу: Maboo, Madis, Letskiy та МС Cyxoff. Початок вечірки о 22.00, вартість входу дівчатам - 20 грн, хлопцям - 30 грн.

Гламурні 20
5 липня, як і кожної неділі, в нічному клубі Планета Мода-Бар вечірка «Гламурні 20». Гостей розважатимуть: DJ Maboo, DJ Letskiy, DJ Madis, MC СухоFF. Початок о 22.00. Вхід для дівчат + 20 грн від клубу, для хлопців - 20 грн.

«Relax Party»
3 липня нічний клуб Форум запрошує на вечірку «Relax Party». Розважатимуть гостей DJ Lokobird та MC Буржуй. А також на вас чекають звуки живого саксофона! Початок о 22.00.

«ППП» - співай з перешкодами
3 липня караоке-клуб Mafia запрошує відпочити та поспівати досхочу. Вечір «ППП» - співай з перешкодами. У цей вечір відвідувачів чекає приємне проведення часу в караоке. А стійким «караокерам» ми запропонуємо пройти деякі випробування під час співу (і за участь вручимо сувенірні призи). Початок о 22.00. Вхід для дівчат - 59 грн, для хлопців - 69 грн.

Сomedy karaoke
4 липня караоке-клуб Mafia запрошує на вечірку «Сomedy karaoke».
Сміх і спів - продовжують життя, тому співай, жартуючи. Початок  о 22.00. Вхід для
дівчат - 59 грн, для хлопців -  69 грн.

Flirt Party
5 липня караоке-клуб Mafia запрошує на вечірку з караоке «Flirt Party». Це вечірка, де кожен може знайти свою половинку. Приходь та веселись до ранку. Початок о 22.00, вхід для дівчат - 39 грн, для хлопців - 49 грн.

 

Кіно:

Термінатор: Генезіс

Кінотеатр ім. Коцюбинського
Термінатор: Генезіс
Фантастичний бойовик
4.07-8.07, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Третій зайвий 2

Комедія
Вартість квитків - 60 грн
4.07-8.07, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Астрал 3

Жахи
Вартість квитків - 55 грн
4.07-8.07, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Думками навиворіт 

Анімаційна комедія 
Вартість квитків - від 45 грн
4.07-8.07, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Світ Юрського періоду

Фантастичні пригоди у форматі (3D)
Вартість квитків - від 50 грн
4.07-8.07, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Шпигунка 

Комедія
Вартість квитків - 50 грн
4.07-8.07, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Оз: Нашестя летючих мавп

Кінотеатр «Родина»
Оз: Нашестя летючих мавп
Анімаційні пригоди
4.07-9.07, поч. о 10.00, 12.00
Вартість квитків - 15 грн

 

Спогади про майбутнє

Військова драма
4.07-9.07, поч. о 13.50, 19.50
Вартість квитків - 15 грн

Нічна красуня
Жахи
4.07-9.07, поч. о 18.00
Вартість квитків - 15 грн

Зачистка
Трилер
4.07-9.07. поч. о 16.00
Вартість квитків - 15 грн

 

 

Театр:

Гуси - лебеді

театр ляльок
Гуси - лебеді
Російська казка для дітей від трьох років
4.07, поч. об 11.00

 

Веселі ведмежата

Весела повчальна історія для дітей від трьох років
5.07, поч. об 11.00

 

Театр «Арлекін»
Щосуботи та щонеділі запрошує малят у світ розваг
«Веселе Фіксік-шоу»

На малят чекають ігри, конкурси та подарунки
Початок об 11.00 та 13.00
Вартість квитків - 30 грн

 

«Шоу гігантських мильних бульбашок»

Феєрія для малюків
Початок о 12.00 та 18.00
Вартість квитків - 30 грн

 

«Острів скарбів»

Пошук скарбів, що може бути цікавішим?
Початок о 15.00
Вартість квитків - 30 грн

 

«В гостях у Шрека»

Вікторини,  ігри та розваги
Початок о 17.00
Вартість квитків - 30 грн

 

Виставки:
Чудовий зоопарк

До 19 липня у «Мегамоллі» триває виставка «Чудовий зоопарк»!
Це унікальна колекція, в якій представлені тварини з п’яти континентів. У ній зібрані найбільш яскраві та найцікавіші представники фауни нашої планети. На виставці ви побачите: привітних і милих ссавців, серед яких мавпочки, єнот-полоскун, носуха, білочки. Різноманітних і дивовижних рептилій - крокодилів, змій, черепах, ящірок, а також птахів і гігантських павуків.
Деякі тварини, представлені на виставці, настільки рідкісні, що їх не зустріти навіть у провідних зоопарках країни. Тварин можна погодувати і сфотографуватися з ними на пам'ять. Подаруйте радість собі та своїм дітям! Пориньте у захоплюючий світ живої природи!
Чекаємо на вас щодня з 10.00 до 20.00, за адресою: вул. 600-річчя, 17 (2 ярус), тел. (097)5736650.

 

Виставка зброї

До 19 липня у малій виставковій залі обласного краєзнавчого музею триває виставка зброї «Музейний арсенал»! Виставка приурочена 70-річчю Великої Перемоги і Міжнародному дню музеїв.
На виставці представлена зброя - від доби пізнього палеоліту (40-10 тис. р. тому) до сучасності. Особливість побудови виставки дозволяє простежити зміни окремих видів озброєння у їх історичному розвитку. Найдавнішим із представлених зразків зброї є ручне рубило доби пізнього палеоліту, яке в першу чергу було багатофункціональним знаряддям праці.
Виставка презентує різні види озброєння – від найдавніших і до сучасних засобів ураження броньованої техніки. Власне, від каменюки до базуки.
Представлено як зброю військового призначення, так і цивільно–мисливську і засоби самооборони. Ціна квитків: для дорослих – 10 грн, для дітей і студентів - 5 грн.
Для груп вихованців дошкільних дитячих закладів, з однієї дитини - 3 грн.
Екскурсійне обслуговування: для дорослих – 50 грн, для дітей і студентів - 20 грн.
Додаткові послуги: дозвіл на фотозйомку в музеї – 20 грн, на відеозйомку – 30 грн.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up