Усі розваги Вінниці на вихідні, 6 - 8 березня

Усі розваги Вінниці на вихідні, 6 - 8 березня
У ці вихідні 6 – 8 березня, вінничани та гості міста матимуть змогу сходити на концерти відомих гуртів, зводити дівчину у кіно, театр, відвідати виставки, розважитись у відомих клубах міста. Та через усі розваги не забудьте наші дорогі чоловіки привітати свою кохану жінку з 8 березня, приділити їй увагу та порадувати її приємним сюрпризом чи подарунком.

Події:

8 коштовних прикрас до 8 Березня

Торгівельно-розважальний центр Мегамолл (вул. 600-річчя, 17)  запрошує на розіграш 8 коштовних прикрас у міжнародний жіночий день! Розіграш подарунків відбудеться на головній сцені о 16.00. Партнер проекту - ювелірний завод «Золотий вік»!

Відео дня

Для того, щоб стати учасником розіграшу, необхідно зареєструватися у адміністратора Інформаційної служби ТРЦ Мегамолл по 8 березня (1-й поверх, стійка "Інформаційної служби").

ТРЦ Мегамолл - улюблене місце покупок і дозвілля вінничан та гостей нашого міста!

Початок: о 16.00

 

«Девишник» в Льодовому клубі

У Льодовому клубі до 8 березня буде справжнє лодовое свято!

Запрошуються усі дівчта та жінки на справжній весняний «Девишник»!

Розважатимуть: Клубний проект LokoBird:

Dj Lokomotiv & Bird_Sax (живі звуки саксофона) та Mc Lиgin

А також на гостей свята чекає фотозвіт та цікаві конкурси.

Кожна дівчина отримає подарунки від Shopen Boutique!

Початок: 8 березня о 17.00.

 

Фестиваль дитячої моди «П’ять пелюсток щастя»

Вінницький універмаг (вул.Гагаріна, 2) запрошує на фестиваль дитячої моди «П’ять пелюсток щастя». Фестиваль, який запланований на 7 березня, початок о 14.00, присвячений Міжнародному дню жінок.

Творча команда Універмагу вирішила об'єднати дві події: святкування 8 березня та японське свято  «Хінамацурі» (Свято ляльок), яке святкують 3 березня. 

В рамках фестивалю відбудуться покази дитячого і жіночого одягу, виставка прикрас, майстер-класи з макіяжу і боді-арту та концерт. Дівчаток фотографуватимуть у кімоно, проводитимуть майстер-класи з мистецтва орігамі, виготовлення подарункових листівок та японських прикрас (канзаші).

Вхід на фестиваль вільний.

 

 

Концерти:

«O.Torvald» рушає в тур з Вінниці

6 березня стартує всеукраїнський концертний тур гурту «O.Torvald» на підтримку нового альбому "Ти Є" з міста Вінниці. В рамках туру гурт відвідає з концертом близько 10 міст. Послухати хлопців та побажати їм гарних гастролей вінничани зможуть на концерті в "Royal Pub". Початок о 21.00, вартiсть квиткiв у попередньому продажі - 100 грн, в день концерту - 120 грн, студентам - 90 грн. Тел. (063)3183828.

 

Jazz Respect з програмою "LOVE & Peace"

6 березня в арт-галереї "Арт-Шик" відбудеться джазовий концерт, присвячений святу весни та жінок. Шаленим та романтичним джазом усіх вінничанок привітають вокалістка Тетяна Войтишина, за роялем Сергій Макаров. Концерт відбудеться за адресою - вул. Арх. Артинова, 12а. Початок о 18.00, тел. 65-65-93.

 

"Маса Причин" прийти на концерт

6 березня у арт-пабі "Beef Eater" зустрічайте гурт з Дніпропетровська "Маса Причин" - це один з небагатьох українських гуртів, що зуміла відобразити в своїх піснях свіжі тенденції часу, не йдучи при цьому від традиційно живого і інтуїтивно зрозумілого звучання. Група грає музику в стилі soft rock, послухати яку вінничани зможуть о 21.00. Вартість квитків - 60 грн. Тел. (093)4059900.

 

"Хто там" з прощальним туром в “Амагамі”

7 березня перед вінничанами виступить харківська реп формація - гурт "Хто там?". Гурт "Хто там?" - це Жека Рас ТУ, Володимир Machiavelli, Жека Правда та Кадим. Хлопці виконують простий дворовий реп, в якому підіймають теми наркотиків та життя на вулицях звичайних спальних кварталів нашої країни, без прикрас та надмірного пафосу. На вас чекає супер-концерт у повному складі групи. Будуть виконані треки з альбомів "Город ХА", "Дядя Федор", "Кунсткамера"... Концерт відбудеться в нічному клубі "Амагама", початок о 18.00, вартість квитків - від 70 грн. Тел.: (099)0171587,  (093)5503117.

 

Два гурти на "Unplugged Tour"

7 березня в "Royal Pub" вітайте два гурти. "Механічний апельсин", який прийнято вважати байкерським гуртом, адже, властивий групі кач створює справжнє відчуття подорожі. Та не менш качовий гурт "Дикі серцем". Музичні колективи виступлять в рамках "Unplugged Tour". Початок концерту о 20.00, тел. 55-40-65.

 

Стендап-шоу від “перців”

8 березня в арт-пабі "Beef Eater" перш за все перед жіночою публікою, адже свято, з привітальною та насичено-гумористичною програмою будуть виступати відомі “перці” Олександр Теренчук та Дмитро Голубєв у першому вінницькому стендап-шоу. Початок о 21.00, вартість входу - 100 грн, тел. (093)4059900.

 

Онофрійчук привітає жінок

8 березня запрошуємо всіх у "Royal Pub" відсвяткувати Міжнародний жіночий день  в компанії фіналіста шоу "Голос країни" - Олександра Онофрійчука. Вас чекають світові хіти в чудовому виконанні одного з кращих голосів країни! Початок концерту о 21.00, вартість квитків - 60 грн. Тел. 55-40-65.

 

50 відтінків 8 березня

У свято 8 березня на сцені Будинку офіцерів відбудеться справжнє святкове шоу від Теренчука та Голубєва. На одній сцені зберуться відомі особистості, зіркові гості В'ячеслав Узєлков, Володимир Холкін, Тріо "Максимум", Ансамбль "Водограй" та пародія "Dzidzio". Початок свята о 19.00, тел. 26-10-09.

 

Прозоров у "Royal Pub"

14 березня в "Royal Pub" відбудеться концерт легендарного лідера гуртів "ТОЛ" та "ПНД" - Василя Прозорова. Він завітає до Вінниці у рамках всеукраїнського туру з акустичною програмою "Дім". Окрім нових пісень, на концерті звучатимуть кращі пісні "ТОЛ" та "ПНД". Разом з Прозоровим виступить не менш талановитий "NOT VERY". Початок концерту о 20.00, вартість квитків у попередньому продажу - 40 грн. В день концерту - 60 грн. Тел. 55-40-65.

 

Тріо S-KLASS з програмою "Вокальні світові хіти"

15 березня на сцені драмтеатру ім. Садовського вперше відбудеться унікальний концерт, за участю камерної групи естрадно-симфонічного оркестру Бернара Мулена та чоловічого вокального тріо "S-KLASS". Незвичайне злиття усієї палітри чоловічих голосів (тенор, бас, баритон) – яке підкорило Європу! У одному концерті, у живому виконанні ви маєте можливість почути улюблені світові хіти – від класики року: "Scorpions", Louis Armstrong, Frank Sinatrа, Bon Jovi, "Qeen", Michael Jackson, Sting, Tom Jones, "The Beatles"... Початок концерту о 19.00, тел. 67-09-07.

 

 

Клуби:

Kiss spring dance

7 березня нічний клуб Амагама запрошує на весняну вечірку "Kiss spring dance", де будуть звучати найпотужніші хіти. Головний гість вечірки dj Lutique. Початок о 22.00 вхід - 40 грн, дівчатам до 23.00 - вільний.

 

Kishe

8 березні нічний клуб Амагама запрошує на вечірку, головною зіркою якої стане відомий співак Kishe. Музичний фон вечірки будуть створювати dj Stive, MC Real-K. Початок вечірки о 22.00. Вхід дівчатам - 50 грн, хлопцям - 70 грн.  

 

Суміш RnB & House – суміш стилів

6 березня нічний клуб Н2О запрошує відчути вибухову суміш RnB & House – суміш стилів, які є найбільш популярними у всьому світі. У цю ніч під одним дахом більш ніж 15 національностей, які створили нову культуру під назвою "Exotic Party". Початок вечірки о 22.00, вхід до 23.00 - всім вільний, дівчатам до 24.00 - вільний. Після дівчатам - 30 грн, хлопцям - 40 грн, з флаєром - 25 грн.

 

“Двигай попой”

7 березня нічний клуб Н2О вітає всіх з суботою і запрошує відчайдушно поворушити попою на запальній вечірці "Двигай попой". Тож збираємось разом і будемо тусити до ранку. Початок вечірки о 21.30, вхід всім до 23.00 - вільний, дівчам - вхід вільний до 24.00.

 

Free Friday

6 березня нічний клуб Feride запрошує всіх активних вінничан на яскраву вечірку "Free Friday". Для вас працюють всі діджеї клубу: dj 2Ral, dj Andrey Nagorny, Мс Антон Пушкін. Початок вечірки о 22.00, вхід з флаєром - вільний, дівчатам - 30 грн, хлопцям - 50 грн.

 

Phunky Juice

8 березня нічний клуб Feride запрошує на вечірку від "Phunky Juice". А це означає свято наповнене якісним і хітовим House Music, яке полите соком з живих духових інструментів. Вечірки за участю "Phunky Juice" стають культовими і не залишають байдужим жодного меломана клубної культури. Початок о 22.00, вхід дівчатам - 40 грн, хлопцям - 60 грн.

 

“В активном поиске”

6 березня, як і кожної п'ятниці, нічний клуб Планета Мода-Бар запрошує на вечірку "В активном поиске". На вечірці ми будемо шукати пару ночі, танцювати та насолоджуватись музикою, що подарують нам діджеї клубу: Maboo, Madis, Letskiy та МС Cyxoff. Початок вечірки о 22.00, вартість входу дівчатам - 20 грн, хлопцям - 30 грн.

 

luxury Night

7 березня, як і кожної суботи, нічний клуб Планета Мода-Бар запрошує всіх молодих та активних на вечірку "luxury Night". За атмосферу гарного настрою та гарних танців відповідають діджеї клубу: Maboo, Madis, Letskiy та МС Cyxoff. Початок вечірки о 22.00, вартість входу до 23.00 - вільний, після дівчатам - 20 грн, хлопцям - 30 грн.

 

Святкова вечірка

8 березня, нічний клуб Планета Мода-Бар запрошує на яскраву вечірку, присвячену жіночому святу. Гість вечора - кращий клубний скрипаль України Felix Shuster та звичайно резиденти клубу. Початок вечірки о 22.00, вартість входу для хлопців - 50 грн, дівчатам - 30 грн.

 

Relax Party

6 березня кафе-клуб Форум запрошує всіх вінничан відпочити та розслабитись під чарівні звуки живого саксофона на вечірці "Relax Party". Крім того, гостей вечірки чекає досить активний та жвавий DJ-set та приємне спілкування. А створити невимушену атмосферу зможуть dj LokoBird та MC Буржуй. Початок вечірки о 23.00.

 

 

Кіно:

50 відтінків сірого

Кінотеатр ім. Коцюбинського

50 відтінків сірого

Еротична мелодрама

Вартість квитків - від 55 грн

7.03-12.03, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Губка Боб: Життя на суші

Анімаційна пригода у форматі 3D

Вартість квитків - від 40 грн

7.03-12.03, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Занесло

Комедія

Вартість квитків - 45 грн

7.03-12.03, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Попелюшка

Пригодницьке фентезі

7.03-12.03, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Книга життя

Анімаційна пригода у форматі 3D

Вартість квитків - від 40 грн

7.03-12.03, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

O.E.Live in Kyiv

Фільмована версія концерту океанів

Вартість квитків - 45 грн

7.03-12.03, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Kingsman: Секретна служба

Кримінальна комедія

Вартість квитків - від 40 грн

7.03-12.03, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Нескорений

Військова драма

Вартість квитків - 35 грн

7.03-12.03, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Кінотеатр "Родина"

Підводна країна чудес

Анімаційні пригоди

7.03-12.03, поч. о 10.00

Вартість квитків - від 10 грн

 

Люби мене

Мелодрама

7.03-12.03, поч. о 16.00

Вартість квитків - від 10 грн

 

Простушка

Комедія

7.03-12.03, поч. о 12.00, 14.00, 20.00

Вартість квитків - від 10 грн

 

Мисливець на лисиць

7.03-12.03, поч. о 17.40

Вартість квитків - від 10 грн

 

 

Театр:

Стережися Лева

Театр Садовського

Стережися Лева

Казка для дітей та звіряток, їхніх батьків, бабусь та дідусів

7.03, поч. о 12.00

 

Ніч Святого Валентина

Фантазії на тему кохання

7.03, поч. о 18.30

 

Адам одружується з Євою

Мала сцена. Комедія на дві дії

7.03, поч. о 18.00

 

Театр ляльок

Наш веселий Колобок

Комедія за мотивами української казки для дітей від трьох років

7.03, поч. об 11.00 та 13.00

 

Бука

Лялькове естрадно-циркове шоу для дітей від трьох років

8.03, поч. об 11.00 та 13.00

 

 

Виставки:

Виставка фіалок

До 8 березня у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї проходить виставка "Букет фіалок". Колекціонери клубу "Сенполія-Центр" представлять на огляд вінничан та гостей міста сотні квітучих кімнатних фіалок із своїх колекцій. Відвідавши виставку, ви зможете не лише насолодитися красою та розмаїттям улюблениць домашніх підвіконь, а й придбати омріяний сорт, отримати детальну консультацію по догляду за рослиною.

 

"Співзвучність" в "Арт-Шику"

До 24 березня в арт-галереї "Арт-Шик" вінничани можуть подивитися виставку Ірини Шостак-Орлової "Співзвучність". Твори майстрині художнього текстилю Ірини Шостак-Орлової гармонізують, висвітлюють і радують душу глядача, надихають радістю й оптимізмом. Що це справді так – переконайтесь, завітавши до експозиційної зали галереї, за адресою - вул. Арх. Артинова, 12а. Тел. 65-65-92.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up