У День міста для вінничан співатимуть «ТіК», «Бумбокс» та світова зірка 90-х років

У День міста для вінничан співатимуть «ТіК»,  «Бумбокс» та світова зірка 90-х років
Цьогорічне святкування Дня міста у Вінниці пройде під гаслом «Ми - вінничани». П’ять інтерактивних майданчиків чекає 5 вересня на вінничан та гостей свята. Організатори обіцяють багато сюрпризів та подарунків. А відомі актори Володимир Бистряков, Віктор Андрієнко, Анатолій Борсюк, Руслана Писанка, Володимир Горянський, Марина Поплавська та стронгмен Василь Вірастюк подарують своїм прихильникам автограф на пам’ять

Вулиця Соборна

Вулиця Соборна буде пішохідною зоною. Там з 12 до 19 години перекриють рух усього транспорту.

Відкриття святкування Дня Міста відбудеться о 14 годині на Майдані Незалежності. Цілий день там лунатиме музика. Спочатку співаки з Вінниці, Києва, Грузії та Італії подарують музичний проект «Музиканти посміхаються», в рамках якого пролунають пісні про Вінницю. Також на площі Незалежності юні художники виставлять свої роботи під назвою «Малюємо старовинну Вінницю» та архітектурні композиції «Вінниця в мініатюрі». Крім   того під відкритим небом  працюватиме творча майстерня.

Відео дня

Уздовж вулиці Соборної розгорнеться проект «Вулиця креативних людей», в якому приймуть участь актори театру ходулістів та оригінальних жанрів. На гостей тут чекатимуть різні виставки та майстер-класи з виготовлення патріотичних прикрас.

По центральній вулиці розмістяться тематичні трамваї: туристичний, історичний, джазовий та  «ВІННИЦіЯнський кіно-трамвайчик». Хедлайнери  майданчику з трамваями будуть  «O.Torvald» і «OT VINTA» з міста Тернополя. За словами директора «Центру культурних та фестивальних програм» Максима Філанчука, родзинокю вулиці Соборної будуть виступи гостей з Німеччини.

Центральний парк культури та відпочинку

В Центральному парку культури та відпочинку розміститься два майданчики. На майдані Водограю буде містечко для дітей із різними науковими чудесами, розвагами, пісочним шоу та експериментами. А біля Літнього театру відбудеться фінал Кубку України із силового багатоборства, на якому буде присутній Василь Вірастюк.

Площа Небесної сотні

На площі Небесної сотні з 14 години пройде благодійний проект «Дякуємо за відвагу», який організовує  ГО «Розвиток. Розвиток». До участі вже долучилось понад два десятка громадських організацій, благодійних фондів та творчих колективів. Крім цього, там також лунатиме концерт та ще розташується фотовиставка «Подвиг відваги у сотнях облич». Кожен бажаючий зможе власноруч виготовити сувеніри та написати листа бійцям в зоні АТО з позначкою  «Дякуємо за відвагу».  

Європейська площа

На Європейській площі  проходитиме фестиваль «Вінничани мають таланти».

В ньому братимуть участь 700 вінничан різного віку: від дошколяриків до людей, яким понад 80 років. О 15:00 на Європейській площі відбудеться флешмоб «Пишаємось, що ми - вінничани».

Площа Василя Стуса

О 19 годині розпочнеться концерт за участі гуртів «ТіК», «Бумбокс», а також легендарного Haddaway, який був зіркою всіх дискотек у 90-ті роки.

 Організатори свята обіцяють на завершення концерту сюрприз для всіх вінничан.

.

 


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Лучше бы б пригласили какую-то мировую рок-группу, например, "Def Leppard".

    Анонім reply Анонім

    Готов заплатить гонорар в размере месячного бюджета города?

    Анонім reply Анонім

    Это ж не Металлика)
  • Украинец

    Опять Виннице 650 лет, 7ой год подряд? ))))))))))))
  • Анонім

    "Хедлайнери  майданчику з трамваями будуть  «O.Torvald» і «OT VINTA» з міста Тернополя."  О_о



    Полтава і Рівне. А взагалі проживають в Києві.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:09 Сьогодні в Україні та світі святкують Годину Землі. Історія, заборони та прикмети 30 березня 08:40 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 21:07 Росіяни виклали в YouTube свою версію оскароносного фільму «20 днів у Маріуполі» 20:18 «На щиті» повертається додому Олександр Огороднік, який вісім місяців вважався безвісти зниклим Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 19:22 До Вінницького технічного ліцею можна вступати після закінчення шостого класу 19:15 Мама здійснила мрію загиблого сина-захисника: в Немирові відкрили студію звукозапису photo_camera 18:36 «50 гривень для ЗСУ — щотижня!»: активіст закликає своїх друзів у Фейсбуці долучитися до челенджу 18:21 Минулої доби бійці ДСНС двічі деблокували водіїв з понівечених авто, один з них помер у лікарні play_circle_filled photo_camera 17:56 На Немирівському і Гніванському шосе зафіксували 1690 порушень швидкості: які штрафи та де є камери? 17:24 До Небесного легіону приєднався Віталій Лукіянчук з Сальника 16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up