Програма святкування Дня міста Вінниці на 3 вересня 2016 року

Програма святкування Дня міста Вінниці на 3 вересня 2016 року

У 2016 році Вінниця святкуватиме День міста в суботу, 3 вересня. Багато цікавого цього дня чекає на вінничан та гостей міста. Що саме ми розкажемо вам у матеріалі.

Святкування розпочнеться 3 вересня о 14:00 на майдані Незалежності. На сцені виступатимуть вінницький оркестр «ВінБенд», Національний оркестр народних інструментів та столичний Рок-Оркестр Народних Інструментів «НАОНІ».

Також там будуть проходить різні виставки та інсталяції:

  • квіткова композиція;

    Відео дня
    /li>
  • виставка архітектурних композицій «Вінниця в мініатюрі»;

  • експозиція творчих робіт «З днем народження, люба Вінниця!»;

  • бібліотечна галявина «Місто дитячих мрій»;

  • проект-конкурс дружнього шаржу «Зірки зіркового міста»;

  • інтерактивний проект «Вінниця – місто майбутнього».

Тим часом на Соборній розмістяться тематичні локації, які об’єднані однією ідеєю – «Вінниця – місто, яким пишаємось»:

  • «Вінниця історична»;

  • «Вінниця – місто досягнень»;

  • «Вінниця туристична»;

  • «Вінниця – країна дитячих мрій»;

  • «Вінниця музична»;

  • «Вінниця FASHION»;

  • «Вінниця традиційна»;

  • «Вінниця смакує»;

  • «VinnyWood» - знімається кіно».

На майдані Небесної сотні цього дня буде представлений проект «Вінниця театральна». На цьому майданчику розгорнеться «костюмерна під відкритим небом», різні виставки та фотолокації, проходитимуть вистави театрів-студій та молодіжних театрів міста, майстер-класи та показові виступи, також можна буде отримати автографи та сфотографуватись з відомими вінницькими акторами.

На Європейській площі проходитиме фестиваль «Вінничани мають таланти»:

  • концертна програма «З днем народження, рідне місто!» від талановитих вінничан;

  • флешмоб «Ми - Вінничани!»;

  • виготовлення картини із символом міста у техніці «кінусайга»,

  • соціальний проект «Активна громада - успішне місто».

У Центральному парку культури та відпочинку на майдані Водограю відбудеться  фестиваль-конкурс з бальної хореографії «Танцювальний марафон» та майстер-клас від хореографа-постановника проекту «Танцюють Всі» Андрія Дикого і ведучої проекту Лілії Ребрик.

Біля Літнього театру відбудеться музичний фестиваль «Vin-Art-Music» за участю вінницьких гуртів «The Hypnotunez», «Не лізь, бо вб’є», «ZoreLit», «Шалені перці», «Подих світла», «Очеретяний кіт», «Man’s club».

На стадіоні Центрального парку на вінничан чекатиме «Великий бокс на День міста». На свято завітає всесвітньовідомі  «Українські отамани», олімпійська збірна команда з боксу та боксер з Грузії Gogita Gorgiladze. Він змагатиметься за титул чемпіона Європи за версією IBF із вінничанином Романом Головащенком.

Завершиться святкування Дня міста 3 вересня великим концертом на площі Стуса, який розпочнеться о 19:00. Для вінничан виступить гурт «Скрябін» (вокаліст – Євгеній Толочний), легенда 90-х, шведський співак Dr. Alban, а також відомий український співак і зірковий тренер різних талант-шоу Іван Дорн.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up