«Не лізь бо вб’є» знімали на Хімзаводі кліп на тему Майдану

«Не лізь бо вб’є» знімали на Хімзаводі кліп на тему Майдану
Вінницький гурт «Не лізь бо вб’є» працює над дебютним кліпом на пісню «Утопія» на тему подій, що відбулись на київському Майдані. Для декорацій обрали територію бувшого вінницького Хімзаводу.

Зйомки кліпу проходили вчора, 20 вересня, з 18.00.  За кілька днів до цього часники гурту запросили у соціальних мережах всіх охочих приєднатись до зйомок. Вінничани на заклик відгукнулись.
- Основу кліпу складатиме відео нашого оператора Володимира Зінченко, який пройшов Майдан і має велику кількість відеоматеріалів, - розповідає лідер гурту «Не лізь бо вб’є» Андрій Рудик. – На Хімзаводі відзнімемо наш виступ. Також будуть задіяні люди, які гратимуть міліціонерів та протестувальників. Ідею довго виношували, так як команда ми бідна – звертались про допомогу аби зробити студійний запис та відзняти кліп.

За словами Андрія, власник частини території Хімзаводу, на якій знімали кліп, дозволив проводити зйомки безкоштовно. Студійний запис пісні виконала студія звукозапису "ИНАЧЕ Production" також безкоштовно.
 - Наша творчість переважно направлена на веселі пісні, але події в Україні наклали відбиток і на нашу творчість. Граємо в основному поп-рок, панк-рок, є кілька важчих пісень, -  розповідає Андрій Рудик. – Пісня «Утопія» суттєво відрізняється від нашого стилю і написана скоріше в стилі репкор.
Зйомки кліпу дещо затягнулись і учасники гурту обіцяли показати відзнятий матеріал читачам 20minut.ua згодом.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (28)
  • Зинченко Владимир

    Всем Тролям  Завистникам  Рашистам   и другим недоброжелателям разных партий ..  Писать гадости Обижать девушек и других членов сьмочной групы  не красит вас как мужчин. А тем более У вас диванных Хероев даже нет храбрости свои лица показать .Пишете как крысы из подтишка Как те шавки Киелёвские . Гавкните и в кусты А если у вас вдруг появится где то там чувство мужского достоинства просим лично на розговор . Вот там вы и покажете свою крутость . А пока вы представители шакальего отребья
  • Рудык Андрей

    Не думав що в Вінниці ще є залишки українофобів(та навряд коментарі знизу писав вінничанин). Тут справа далеко не в кліпі. Відверта ненависть до українського стягу і вишиванок і до всього що пов'язано з "Революцією гідності". Чемодан-вокзал-росія. І росія саме з маленької букви. Виходить якщо любиш Україну то мовчи бо назвуть це піар. Що тут скажеш. Вата є вата. Та все ж машиною кремля не затьмарити світлих голів патріотів України, яких на зло москалю стає все більше. Бійся ворог України!!! Уже скоро вони постукають тобі у двері!!!

    Свинья в вышиванке reply Рудык Андрей

    Революція гідності - це стояння навколішки з протягнутою рукою перед західними країнами? Або обгоргнувшись жовто-блакитною ганчіркою фарбувати всі мости і паркани? Немає у вас гідності, як немає культури і розуму. Ваш шлях - руйнування і самознищення.

    Кеп reply Свинья в вышиванке

    Лучше стоять на коленях чем всю жизнь пролежать лицом в дерьме!!!

    Кеп reply Свинья в вышиванке

    Когда вы уже все сдохнете путлеровские шлюхи? Вас жалеть не надо!!! Вас надо градами ровнять!!!!

    протоукр reply Рудык Андрей

    Тебе из Тернополя, понятно, виднее. Расскажи нам про ядерные удары по Луганскому аэропорту и войска РФ на Украине. Потому люди и относятся ко всему этому шабашу с отвращением, потому что кроме псевдопатриотических истерик от вас исходит длишь враньё и откровенные глупости.

    Гришко Андрій reply протоукр

    молодец молодчина так красиво рашку тут никто не розписывал

    хе=хе reply Гришко Андрій

    Жовто-блакитна ганчірка взагалі немає нічого спільного з українством,це символ зрадників і прозахідних посіпак.За іронією долі лише під цим австрійсько-галицайським прапором Україну гвалтують 23 роки -це символ трагедії нашого народу
  • pish pish

    не слушай никого Андрюха. Красава. Ждём клип.
  • Serg

    На тему майдана пиаряться все кому не лень, все украинское сейчас в моде. Все безмозглое стадо нацепило рубашки и ленточки потому что это модно. Кто в действительности что-то делает???? Почти никто. Зато клипы снимать горазды, это да, фотосесии делать. И прочей ерундой страдать. Мы афигенные патриоты, мы мы мы.....Идиоты вы...Хочется той проволокой что у жовто-блювотной бабы (спасибо Торонтую за такое точное слово) на голове, на шее потуже затянуть.Тьфу, гадость.

    Свинья в вышиванке reply Serg

    Зато как символично. Снимать патриотический клип на фоне разваленной инфраструктуры и разрушенных заводов! Це перемога!

    Гнатюк Мария reply Serg

    Serg! Это тебя не красит с лучшей стороны! Из-за вас те, кто ничего не делает и порождается такой менталитет. Но есть те, кто за Украину, за что им огромное спасибо!

    Anonymous reply Гнатюк Мария

    Советую поинтересоваться как начинался фашизм в Германии в 30 годах прошлого столетия. Там тоже говорили,что Германия и немцы это все,а кто против тот был в концлагерях. Сейчас правда концлагерей нет,но есть коктейли Молотова и системы Град. А проще скажу так, американцы готовятся к третьей мировой войне,Россия для них это враг номер один. Но они нашли лохов в Украине,которые будут воевать против России вместо американцев.

    Serg reply Гнатюк Мария

    Ну зато тебя красит фотошоп. И да, ты делаешь. Ой как много делаешь. Фоткаешься и фотошопишь свои убогие фотки. Красишь рожу в сине-желтый. Это помогает, несомненно. Несчасные солдаты увидев такую красоту говорят "о, да за это и умереть не жаль, зачем нам оружие когда есть видео". Ты всерьез думаешь что какое-то сраное видео с твоей рожей им поможет??? Или поможет Украине??? нифига! а насчет того что я ничего не делаю, ты не права. делаю. помогаю тем, что действительно нужно. медикаментами, амуницией, деньгами. да, представляете, это то что действительно нужно! а ты продолжай в том же духе. именно из-за такие "патриотов" как ты у нас нихрена нет. потому что типа как делают что-то (о да мы ж видео сняли, про майдан, это ж важно!) а на самом деле это большущий 0. слова слова слова, бла бла бла. а в итоге - ничего. самовлюбленные дураки думают как бы засветить свои рожи вконтактике и получить побольше лайков. печаль нашего поколения

    Пастух Оксана reply Serg

    Хтось допомагає медикаментами,грошима,а хтось просвітницькою роботою.І усі ці фото,відео,патріотичні стрічки,вишиванки,прапори України  на машинах,будинках,які з'являються у місцях де раніше не наважувалися вивішувати залякані радянською владою-формують ідеологію патріотизму,яка необхідна Україні.Саме такі відео допомагають усвідомити,що потрібно щось змінювати,піднімають дух,виховують особистість та формують менталітет

    Кеп reply Serg

    Пам пам пам пам Сережа пиз.абол. Патриот обсерающий девушку. Столько чести тебе сделало. Ну все. На верху тебе дадут медальку. Где доказательство что ты хоть что то делаешь? Хоть рубля на АТО дал чмошник? Текст карлякать все гаразды. Мудило. Рак лугандонов і донецкогго синдрома уже разпространился на Винницу. Взяли бл..ть беженцев. Приютили. Кров дали. А они о как. Уже винницкие, уже рты пороскрывали волки позорные.

    Serg reply Кеп

    Ой бля. Мне так кажется что положительные отзывы пишут только сами учасники клипа, регистрируясь под разными никами. давайте, херачьте свои заумные коменты и минусуйте вам неугодные, лучше от этого не будет и мнение людей это не изменит :-р

    Зинченко Владимир reply Serg

    Serg       На твои закидоны отвечаю.   Снимал клип Я  Владимир  Зинченко который прошёл весь майдан с камерой И мне есть что снять и сказать таким как ты диванным Хероям Ты только с дивана крутой  И ничего ты не делаеш   А если сильно храбрый  не только языком умееш трепатся так может лично скажеш
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up