На показі Світлани Теренчук співачка Катя Бужинська дефілювала у весільному пальто з українсьтими мотивами

На показі Світлани Теренчук співачка Катя Бужинська дефілювала у весільному пальто з українсьтими мотивами
Вінницька дизайнерка Світлана Теренчук 17 жовтня у «Велюрі» презентувала свою нову колекцію «Відтінки щастя».

У одязі Світлани вийшли на подіум не лише професійні моделі, а й рідні та близькі друзі дизайнерки.

Previous Next

- Постійно приймаю участь у її показах від самого початку і вона шиє не тільки для мене, а й для моїх учениць на всеукраїнські та міжнародні конкурси краси, - розповідає директор  дитячої модельної агенції «Princess», -  Одяг від Світлани – це бездоганний смак, вишуканість, оригінальність, неповторність, і кожного разу щось нове. За останні три місяці я побувала в чотирьох країнах світу, де  люди були вражені вбранням від Світлани та аксесуарами від Натаго, і з українськими мотивами, і іншими.

Відео дня

Для Світлани щастя, як і її нова колекція, має багато відтінків. На створення колекції дизайнерку надихають вінничанки, яких вона бачить в транспорті, зірки, з якими працює та природна краса.

- В колекції дуже багато різних речей. Є і повсякденні сукні і сценічні.  Я хотіла показати, що для кожного щастя може бути як  дуже яскравим, так  і  тихим і буденним, все переплетено, і багато різних стилів. Тут і класика, і тридцяті роки, і сучасність, і романтизм, і авангард, - розповідає Світлана, -  Не притримуюсь чогось одного, мабуть тому що в мене дуже різні клієнти.

Багато суконь оздоблені камінням. А в техніці валяння виконані віночки та інші аксесуари.

- Каміння обрала, бо зараз в тренді оздоблення в стилі бароко. Хоча є і модний нині мінімалізм, сукні простого крою разом з оздобленням виглядають святково, - пояснює Світлана, -  Моя сестра Наталя займається валянням, і я вирішила, що це може бути цікаво, і вона достойно себе представила.

Previous Next

Світлана використала такі тканини, як неопрен, вовна, шовк, шифон та інші.  Про аксесуари в техніці валяння розповіла Наталя Гордополова, власниця торгової марки «Натаго».

- Техніка надзвичайно складна, десь чотири доби робиться один шикарний віночок і потрібно прикладати значну фізичну силу. На створення аксесуарів надихає природа і люди, з якими ми працюємо, - говорить Наталя.

За словами майстрині, з вовни можна робити майже все: і аксесуари, і сережки і одяг. В колекції крім віночків були сумки, палантини, ще дизайнер  робить берети, можна робити і плаття, і жакети.

- Ця техніка настільки багатогранна, що вік живи й вік учись,  - говорить Наталя, - А актуальна вона з двох причин: віночки увійшли в моду разом з модою на все українське,  а ще це давня українська традиція. Колись так робили кожухи та інші речі. Зараз техніку осучаснили, додали різноманітних кольорів. Є навіть одне замовлення на весільний вінок з великих білих піонів, це буде щось дійсно грандіозне.

Previous Next

У фіналі показу в розкішному білому пальто з українськими мотивами на подіумі дефілювала відома українська співачка Катя Бужинська, зіркова клієнтка Світлани Теренчук.

 - Це пальто було пошито для того, щоб українські наречені могли собі дозволити виходити заміж взимку чи восени в українському стилі дуже гарно. Це тканина товста, кашемір, дуже тепла, - пояснює Катя Бужинська, - Коли я побачила це пальто, вона не знала моїх мірок, але воно сіло ідеально без жодної примірки. Вона професіоналка, вона любить свою справу, і Україну, в її сукнях є душа.

Previous Next

Пальто співачка планує одягти післязавтра на великому концерті в Ізмаїлі.

-   Коли Катя уже вийшла і почала демонструвати цю спільну роботу, мою, Каті, і моєї сестри Наталі, хотілось плакати, тому що Катя відчуває, як потрібно подати річ, те що я закладала в цей образ. Я думаю, що в нас все вдалось, - говорить Світлана.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up