Два вечора - два рок-сейшна. До Вінниці їдуть гурти з Франції, Німеччині і Польщі

Два вечора - два рок-сейшна. До Вінниці їдуть гурти з Франції, Німеччині і Польщі
Вже цими вихідними місто здригнеться від одразу двох концертів потужних представників важкої закордонної сцени. 19 липня до міста повернуться панкові французи “Shut Up! Twist again!”. Музиканти з Південної Франції вже давали концерт минулого року. Нині хлопці везуть із собою друзів – гурт “Intenable”. Також панки порадують глядачів свіжим матеріалом з нового альбому “Wild and Wicked” (“What We Worked For”).

- Це буде дійсно потужно! – інтригує музикант “Shut Up! Twist again!” Джером. – Ми виступали у вас минулого року, і це було неймовірно круто! Ми веземо нові композиції, новий формат та гарний настрій. Сподіваємося побачити багатьох людей на концерті та влаштувати вечірку після виступу. Буде гаряче!. 


Але й це ще не все. Гарячі французи ділитимуть сцену зі  свіжою кров’ю – молодим рок-гуртом Вінниці під назвою “Southwater Kid”. Хлопці виконують треки у стилі стоунер рок, що несе у собі дух Новго Орлеану та Луїзіани. 
- Звісно, ми хвилюємось. – ділиться фронтмен Сергій. – Це досить серйозний виступ, але ми викладемось на всі сто.

А от понеділок дійсно буде днем важким. Надзвичайно важким. Тільки в гарному сенсі. До міста  у рамках туру буквально увірвуться круті іноземні гості – хардкорні поляки “The Lowest” та не менш важкі німці “United and Strong”. Компанію музикантам складуть потужні вінницькі рокери “Пространство Вариантов”, які розігріють публіку перед справжнім “Hard Evening”. 

Відео дня

- Літо – пора яскравих фестивалів та концертів. – розповідають організатори заходів. – А ще це час, коли багато закордонних гуртів завершують роботу над новим матеріалом та вирушають у тур країнами. І навіть якщо у вінничан нема можливості чи часу відвідати популярні опен ейри, це зовсім не означає, що у них не буде можливості відвідати цікавий концерт та послухати улюблений гурт у своєму місті. Тож давайте відриватися разом!

Де і коли: 


Концерт “Shut up!twist again!”+ “Intenable”
Коли: 19 липня
Лайн ап: “Shut up! Twist again!” (punk rock, Франція), “Intenable” (punk rock, Франція), “Southwater Kid” (stoner rock, Вінниця)
Початок: 20.00
Квиток: 50, у день концерту – 70 грн
Місце проведення: “Royal Pub”, вул. Коцюбинського, 39
Додаткова інформація: 067-68-464-95; 063-27-696-21
Замовлення столиків: 55-40-65

Концерт «The Lowest”+ “United and Strong”
Коли: 20 липня
Початок: 20.00
Лайн ап.: “The Lowest” (hardcore, Польща), “United and Strong” (beatdown hardcore, Німеччина), “Пространство Вариантов” (chaotic metalcore/deathcore, Вінниця)
Квиток: 50, у день концерту – 70 грн.
Місце проведення: “Royal Pub”, вул. Коцюбинського, 39
Детальна інформація: 093-21-25-916
Замовлення столиків: 55-40-65

Карина НГОМА

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    А место проведения этих концертов и время их начала не указано...

    Нестор Подгурский reply Анонім

    "Роял Паб". 19го числа начало в 9 вечера, 20го в 8 часов вечера

    Дарья reply Нестор Подгурский

    Круто, не особо люблю важку музику, але вони дійсно класно зажигають.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up