За злодіїв, яких зняла прихована камера, вінничанин обіцяє по 10 000 гривень

За злодіїв, яких зняла прихована камера, вінничанин обіцяє по 10 000 гривень
Лікар-АТОшник Андрій Грачов виклав відео крадіжки у вінницькому хостелі і пообіцяв заплатити по 10 тисяч за кожного із двох злодіїв, яких зафіксувала прихована камера. Він каже, що ці крадії обібрали також кілька магазинів у Вінниці, перебувають у розшуку, але вільно ходять Вінницею.


«По 10000 гривень за живого. Допоможіть знайти. В поліцію не здавати. Тільки мені. Інакше винагороди не буде» - пише Андрій Грачов на своїй сторінці в Фейсбуку.

Його пост з обіцянкою винагороди і відеозаписом, розміщений 14 квітня, розповсюдили більше двох сотень людей. Користувачі соцмережі пишуть переважно схвальні коментарі. Деякі дописувачі вже торгуються за суму винагороди. А кілька людей вважають розправу над злодіями неприпустимою.

Але лікар-АТОвець каже, що карати крадіїв так, щоб його можна було притягнути до кримінальної відповідальності, він не збирається. Обіцяє викласти в Ютуб відео «розправи» над чоловіками, що потягнули 200 гривень. Каже, що це буде сюрприз.

Відео дня

Андрій Грачов назвав прізвища чоловіків, зафільмованих на крадіжці з хостелу, власниками якого є його друзі. Сказав, що це Володимир Демко та Денис Дроздовський. Чоловіки прийшли нібито з наміром знайти кімнату, і поки один пішов дивитися умови для ночівлі з вахтеркою, другий поцупив гроші з шухляди її стола. 


 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Глобазоид Афромарк

    Хачи какие-то на видео.
  • Касьян Владимир

    Уже много лет знаком с Андреем и могу точно сказать что он хороший друг и порядочный человек который, реально рисковал собой за нашу Украину (в отличие от быдла в камуфляже которое просто лазит по городу и по команде за 100 гривен делает вид патриота на митингах и т.д.) А теперь давайте представим что бабушка которая была на рецепции - это ваша мама или мама вашего друга, или ничего представлять не будем - она просто женщина в возрасте которая кроме небольшой пенсии (в чём я на процентов 99 уверен) работает чтоб получить дополнительный заработок для своего семейного бюджета... А пара молодых ребят банально и цинично крадут у нее 200грн. из-за которых она могла поехать на скорой в близлежащую кардиологию! Если товарищей предоставят автору видеообращения, то уверен что после устных воспитательных работ их передадут в руки нашей Фемиды("Копов", которые пока по моему мнению и огромному сожалению еще хуже чем были их легендарные предшественники "Менты")...
  • Анонім

    Я так розумію, відео, де зафіксовано пограбування, ніхто до поліції не передавав? Якщо так, то очевидно, що це зроблено з метою самостійної розправи над злодієм. Тоді поліція справді проявляє бездіяльність, допускаючи появу ось таких відеороликів із закликами до розправи.
  • Анонім

    Вора к ответственности согласно УК Украины. Автора видео к ответственности согласно УК Украины. Справедливо?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up