В столичній лікарні застрелили 34-річного вінничанина. При ньому було багато валюти

В столичній лікарні застрелили 34-річного вінничанина. При ньому було багато валюти
  • В лікарні Шевченківського району Києва застрелили чоловіка, вбивцю розшукує поліція.
  • Відомо, що в чоловіка було багато доларів та він не був пацієнтом лікарні.
  • Версія поліції - пограбування валютчика.

Інцидент трапився вчора, 5 вересня 2016 року, у холі лікарні, розташованої на вулиці Богговутівській. Про це на своїй сторінці у Facebook написала спікер столичного главку міліції Оксана Блищик.

«Коли на місце події прибула слідчо-оперативна група, із показів свідків з'ясувалося, що вони чули постріли. У вбитого — кілька вогнепальних поранень тіла, від яких він помер на місці. Особа чоловіка встановлена: це киянин, 1982 року народження», — написала вона.

В поліції заявили, що за попередньою інформацією, він не є працівником або ж пацієнтом лікарняного закладу. За словами Блищик, правоохоронці вивчають записи з камер відеонагляду, опитують свідків та очевидців.

Відео дня

Варто зазначити, що вінничанин Олександр Попов на ФБ написав, що загиблим є його друг  Євген Демкін.

 

Як заявив начальник ГУ Нацполіціі Києва Андрій Крищенко, за фактами, які виявили на місці події,  вбивство сталося з метою пограбування.

— Вбитий займався валютними операціями в тіньовому секторі економіки. Зараз задіюються всі сили, проводиться огляд місця події та вилучаються речові докази,  — повідомив він.

«Прозвучало 6-7 пострілів, після чого злочинець зник з місця вбивства. Свідків або людей, які могли б упізнати вбивцю немає. Вбитого знайшли медсестри в холі. Відомо, що вбитий є уродженцем Вінницької області. Останнім часом він проживав в Києві», — повідомив голова Шевченківського райвідділу поліції Герман Приступивін.

«В загиблого була значна сума грошей в доларах», — додав він.

До речі, журналістка «RIA» Оксана Пустовіт в 2011 році брала інтерв’ю в Євгена Демкіна. Тоді він засвітився як «сотник» скандальної піраміди МММ.

Деталі читайте в публікації: «Вкладчикам МММ перестали платить деньги»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Нефёдов Николай

    Многие комментирующие считают,что они бессмертны.
  • Дмитрий Ветошкин

    передостанній твіт
  • Daily

    и что как жить теперь.
  • Daily

    мой товарищ погиб в АТО осталось трое маленьких детей.ни одна залупа об этом ничего не писала.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up