В підвалі садиби в Сокиринцях відкопали розчленований труп. Дід убив дружину

В підвалі садиби в Сокиринцях відкопали розчленований труп. Дід убив дружину
Востаннє в селі Сокиринці Вінницького району бачили сусідку на початку січня. Її чоловік усім казав, що дружина поїхала в Хабаровськ до дочки. Зараз правоохоронці розібралися, що пенсіонерки вже давно нема серед живих. Розчленоване тіло відкопали в підвалі.

В цивільному шлюбі ця пара прожила 17 років. Обоє мали своїх дітей. Діти чоловіка живуть по сусідніх селах. А в жінки, що приїхала колись в Сокиринці з іншого району, є дві дочки. Одна з них, вінничанка, й заявила в міліцію про зникнення матері. 7 березня розповіла правоохоронцям Вінницького району, що втратила зв'язок з матір’ю ще на початку січня. Востаннє, каже, говорила по телефону рівно два місяці тому.   
Вік зниклої пенсіонерки – 73 роки. Вона була на 15 років молодшою чоловіка. Йому – 88 років. Цього старого зараз підозрюють у вбивстві дружини. Він, за версією слідства, одним ударом сокири позбавив жінку життя, потім розчленував тіло і замурував його у підвалі домогосподарства.
- Чоловік зниклої пенсіонерки запевняв, що вона поїхала до Росії, - кажуть у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції. - Аби перевірити, де насправді пенсіонерка, і чому не виходить на зв’язок з рідною дочкою, за місцем її проживання виїхали працівники слідчо-оперативної групи міліції. І, поспілкувавшись з 88-річним чоловіком зниклої, у працівників міліції виникли підозри щодо її подорожі у сусідню державу. Вони вирішили оглянути помешкання літнього подружжя. Це не сподобалось господарю будинку, він помітно нервував, особливо, коли оперативники зайшли до господарського приміщення, де був вхід у підвал.


З міліцейської зйомки


- Розчленоване тіло господарки викопали з підвалу, - каже начальник міліції Вінницького району Віктор Сидоренко. – Яма була закладена залізними прутами, цеглою, землею. Зверху стояли ящики з яблуками. Замасковував дід вхід в підвал. В середині не було ніяких запасів, консервації чи картоплі. Там оперативник помітив свіжу землю, копнув двічі лопатою – і пішов трупний запах.
Господар будинку зізнався. Розказав, що вбив дружину ще 11 січня під час побутової сварки. Старі сперечалися за дітей, мовляв, для своїх стараєшся, а моїм нічого. Так казав чоловік і спересердя обухом сокири вдарив жінку, що лежала на ліжку, по голові. Потім він стягнув тіло на підлогу, розчленував і спакував у мішок. Возив до підвалу „кравчучкою”. Там кинув у яму, в яку треба було спускатися драбиною. Тоді сам заліз і закопав тіло. Сподівався, що ніхто ніколи його не знайде.
За умисне вбивство 88-річному мешканцю Сокиринець загрожує до 15 років ув’язнення. Йому вже оголосили про підозру. Суд обрав не сувору міру запобіжного. Зважив на вік підозрюваного і посадив його до кінця слідства під домашній арешт.

Читайте також:
Сумку з трупом дівчини знайшли у Сабарові на березі річки
Дівчина, яку вбили в Сабарові, - 17-річна мешканка Козятинського району
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    красава
  • Anonymous

    Дивись що це в тебе за щічкою? .... Та це ж мій чл..н :))))
  • Anonymous

    Чтоб тебе 75летние только давали .
  • Anonymous

    Не давала деду, ёпта :)))) Дівчатка вам урок!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up