В Чечельнику старенька жінка “викупила” сина за 120 тисяч гривень

В Чечельнику старенька жінка “викупила” сина за 120 тисяч гривень
Матір намагалася домовитися з “липовими” поліцейськими за сина, який нібито потрапив в аварію. Зараз вже справжні поліцейські шукають аферистів.

Вчора, 12 лютого, 71-річна жінка з Чечельницького району звернулась до поліції про допомогу.  Пенсіонерка розповіла, що вночі до неї подзвонив якийсь чоловік. Незнайомець сказав, що син пенсіонерки потрапив в ДТП та збив жінку. Щоб залагодити питання на лікування потрібні гроші.

За даними правоохоронців, незнайомець під’їхав до будинку пенсіонерки, та вона віддала йому  три тисячі доларів та ще 40 тисяч гривень.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 190 ККУ. За шахрайство аферисту загрожує  3 роки тюрми.

Відео дня

А правоохоронці вкотре закликають людей не довіряти подібним дзвінкам.

- Розкажіть своїм близьким, знайомим про поширені шахрайські схеми. Щодня величезні суми довірливі люди віддають пройдисвітам за "визволення рідних з поліціїЇ", продовжують обмінювати грошові купюри на нові, - пише на Фейсбук прес-офіцер обласної поліції Анна Олійник.

А ми тим часом пропонуємо вам подивитись відео про тих, хто зголосився допомагати поліції розказувати вінничанам про шахрайські схеми:

Читайте також: “В Хмельницькому зловили шахрая, який розвів вінничанку на гроші

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Шевелёв Сергей

    Если бы полиция новая с ними была б не заодно или хоть кто-то бы работал в этой стране таких ситуаций было б минимум.
  • Анонім

    Как у нас люди любят давать взятки!  Готовы дать первому встречному.  Почему?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:56 На Немирівському і Гніванському шосе зафіксували 1690 порушень швидкості: які штрафи та де є камери? 17:24 До Небесного легіону приєднався Віталій Лукіянчук з Сальника 16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up