У Вінниці таксист зґвалтував 19-річну дівчину. Втекти допомогла мати злочинця

У Вінниці таксист зґвалтував 19-річну дівчину. Втекти допомогла мати злочинця
Таксист пригостив дівчину колою, після цього вона прокинулася в незнайомій квартирі. Чоловік погрожував їй ножем, а тоді зґвалтував. Поліцейські знайшли злочинця за допомогою GPS-мітки, а втекти дівчині допомогла мати ґвалтівника.

Про інцидент повідомила прес-служба Управління патрульної поліції Вінниці. Вчора, 21 квітня, 19-річна дівчина намагалася викликати таксі з мобільного телефону. Ні до якої з відомих їй служб додзвонитися не змогла, тому вирішила скористатися послугами таксиста, що проїжджав поруч.

За словами самої дівчини, водій довіз її за вказаною адресою. Але потім запропонував випити разом кави на одній із заправок, на що вона погодилася. По дорозі таксист пригостив свою пасажирку колою, випивши яку дівчина заснула. Прокинулась у невідомому їй будинку. Таксист почав погрожувати пістолетом та ножем, а потім зґвалтував дівчину. Весь цей час до неї намагався додзвонитися колишній хлопець. Врешті ґвалтівник наказав взяти слухавку і повідомити, що з нею все гаразд. Дівчина так і зробила, але натяками дала зрозуміти хлопцеві, що вона в невідомому місці і потребує допомоги. Хлопець викликав поліцейських, спільно з якими за допомогою GPS-мітки, яку потерпіла змогла встановити у своєму телефоні, з’ясували її місце знаходження.

Патрульні розшукали потрібний будинок, але на той час дівчина вже блукала прилеглими вулицями, тримаючи зв’язок з полісменами у телефонному режимі. Як пізніше з’ясували, втекти їй допомогла матір ґвалтівника.

Відео дня

Підхопивши потерпілу на вулиці, патрульні також помітили підозрюваного чоловіка і кинулись його наздоганяти, але той втік до свого будинку і закрився зсередини. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу та ще один екіпаж підмоги.

Поліцейські оточили будинок, аби зловмисник не втік. На місце події прибув і заступник начальника Вінницького відділу поліції, який вів перемовини із зловмисником та врешті вмовив його впустити всередину поліцейських. У зловмисника вилучили пістолет.

Злочинцю загрожує п’ять років ув’язнення за статею 152 КК України. Відкрито кримінальне провадження. Наразі підозрюваний знаходиться в ізоляторі. Слідство клопотатиме перед судом про його арешт на період розслідування.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (58)
  • Anonymous

    Предлагаю фото и фамилию этого урода в студию.... Если в стране нет правосудия и закона,то люди должны знать бандита и насильника ..........!!!!!
  • Ханіна Вероніка

    Чого всі засуджують таксиста. Мала чим думала коли з таксистом на каву їхала на заправку. Хто знає як вона себе поводила,дала йому привід от і сталось.Мама з татом не навчили в 19 років з невідомими дядьками не тинятись по заправках.Видно так хотіла вона дуже додому. "Коли випити..." В невідомого чувака брати пити колу)))І сміх і гріх як то кажуть.Мізки треба мати вже в 19 років.
  • Анонім

    Этот человек регулярно избивал свою жену, девушек с которыми имел контакт. Я его прекрасно знаю, и поверьте это зверь. При чем бывший милиционер и майор по званию.
  • Анонім

    Всем здравствуйте. Вы еще не знаете этого человека. Я его прекрасно знаю, он жестоко избивал свою жену, и вообще девушек с которыми имел контакт. И вообще он бывший милиционер и майор по званию.

    Анонім reply Анонім

    Преступника никто и не пытается защищать.



    P.S. Милиционер, да еще и насильник...наверное, кому-то придется сложно...даже не знаю что хуже.

    Анонім reply Анонім

    жесть!

    Анонім reply Анонім

    Та да. Лицо системы без маски.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up