Серце матері відчуло лихо. За вбивство її 23-річної доньки міліціонери затримали гастролера з Одеси

Серце матері відчуло лихо. За вбивство її 23-річної доньки міліціонери затримали гастролера з Одеси
Вбивство молодої дівчини відбулось недалеко від дома, коли вона ввечері поверталася з роботи.

Не дарма мама не находила собі місця, коли доньки не було вдома з роботи. Телефон був в зоні недосяжності. Перелякана мати подзвонила у міліцію. Недалеко від оселі співробітники міліції побачили вбиту дівчину. На тілі були ознаки насильницької смерті, - повідомляє сектор зв’язків з громадськістю обласної міліції.

Злочин розслідували посиленою слідчо-оперативною групою, за участі досвідчених експертів, працівників карного розшуку та слідчих з області, - доповідає зам начальника УМВС Олександр Глянько.

У ході слідства вийшли на слід убивці через таксиста та чоловіків, яким таксист доставляв горілку. Мешканець Одещини навідував родичів у Чечельнику. Підозра впала на 31-річного гостя через те, що він був раніше судимий, не мав алібі під час скоєння вбивства та при обшуку у його кишені правоохоронці знайшли 750 гривень. Це зарплата, яку дівчина несла додому після роботи.

Відео дня

Підозрюваний зізнався у вбивстві. Він розповів, що був п’яний у той вечір. Картина самотньої дівчини викликала у нього бажання легкої наживи. Коли грабував дівчину, вона почала опиратися. Злочинець кинувся до її шиї та задушив бідолаху. Коли зрозумів, що дівчина мертва то спробував убивство замаскувати під самогубство. Тіло дівчини відволік у пустир та поясом від куртки повісив її на дерево.

Слідчі затримали вбивцю та проводять слідчі дії. Відкрили кримінальне впровадження за статтею 115 КК. Вбивці загрожує 15 років ув’язнення.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Казнити таких нада, без суда і слєдствія. Шкода дівчину, для матері - це велике горе, от як їй тепер таке пережити. Захотілося йому легкої наживи.

    Анонім reply Дарья

    Вивести його на площу і перед всіма повішати. Я знав цю дівчину. Вона нікому ніколи кривого слова не могла сказати..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:06 На Нечая зловили водія, який керував автомобілем під дією амфетаміну 17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up