Розкрили вбивство 28-річного Сергія, якого знайшли на «Хіміку». Моторошні деталі (ФОТО)

Розкрили вбивство 28-річного Сергія, якого знайшли на «Хіміку». Моторошні деталі (ФОТО)

В поліції розказали моторошні деталі жорсткого вбивства Сергія, тіло якого знайшли біля пляжу «Хімік».

28 червня 2017 року біля пляжу «Хімік» неподалік від берега річки знайшли тіло мертвого чоловіка. Правоохоронці не могли з’ясувати особу загиблого та виклали жахливі фото, щоб хтось впізнав загиблого.  Ви можете подивитись ці фото, але попереджуємо, що вони не для дітей або вагітних жінок.

Ми оприлюднили інформацію на нашому сайті та знайомий загиблого побачив публікацію. Родичі упізнали 28-річного Сергія.

Відео дня

Знайомі юнака про нього розповідають, як про безневинного хлопця, який, тим не менше, мав проблеми із наркотиками. В поліції підтвердили – потерпілий був судимий за статтями про наркотичні речовини.

На місці події провели першочергові слідчі дії. Оперативники обстежили територію.

Під час огляду на тілі потерпілого виявили численні травми голови, гематоми, садна. За висновком судово-медичного експерта, чоловіка задушили.

В ході слідства правоохоронці обійшли кілька сотень квартир в будинках неподалік пляжу. Опитали й знайомих загиблого.

«Три доби знадобилися оперативникам управління карного розшуку обласного управління поліції та слідчим, щоб встановити особу, підозрювану у вбивстві та зібрати докази його причетності до злочину. Причетним до вбивства вінничанина виявився його 39-річний товариш, який мешкає по-сусідству з загиблим», - розказує  начальник вінницької обласної поліції Юрій Педос.

Попередньо встановлено, 27 червня Сергій просив у підозрюваного гроші у борг. В гаражі в дворах чоловіки зустрілись. Там вони посварились. Сварка переросла в бійку. В результаті товариш вдарив Сергія  дерев’яною битою  по голові та задушив.

В поліції повідомляють, що був ще один учасник. Він приїхав в гараж та побачив тіло вбитого Сергія.

«Підозрюваний пригрозив йому  розправою у разі відмови допомогти позбутися тіла вбитого, речових доказів та підтвердження алібі. Речі загиблого та знаряддя вбивства чоловіки викинули у різних мікрорайонах м. Вінниці та у Калинівському районі. Вночі тіло вивезли на місцевий пляж «Хімік» та кинули у річку неподалік берега», - йдеться в повідомленні поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 ККУ. За вбивство власнику гаража загрожує 15 років тюрми.

Діям іншого затриманого ще не надали праву кваліфікацію. В поліції кажуть, що він активно співпрацює зі слідством. За якою статтею його судитимуть за допомогу приховати сліди злочину, встановлять в ході досудового розслідування.

Читайте також:


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up