41-річна вінничанка віддала 22 тисячі за «виграну автівку»

41-річна вінничанка віддала  22 тисячі за «виграну автівку»
Вінничанка отримала СМС про виграш автівки в лотереї. Щоб отримати автомобіль шахраї зажадали 22 050 гривень податку.

Жінка перерахувала гроші на вказаний рахунок, - розказують у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції. Після чого 41-річної вінничанці подзвонили знов для уточнення коли та звідки вона перевела кошти. В результаті довірлива вінничанка залишилась без грошей та без обіцяного виграшу.

Жінка написала заяву в міліцію. Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 190 КК. Якщо шахраїв зловлять, їм загрожує до 3-ох років тюрми. В свою чергу правоохоронці вкотре попереджують, не перераховувати гроші незнайомим людям.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Знайомому також прийшла смска, що він виявився щасливчиком на виграш авто, такий же лохотрон. Коли подзвонив на ці номера випрашували усі особисті дані, і номер карточки, коли сказав більше вам нічого не потрібно, скільки порібно перечислити коштів, то вони два номера відразу відключили. Будьте обачні.
  • Анонім

    Безобразно раздувающийся шквал мошенничества начинается с полного бессилия и повальной безграмотности "правоохренительных" органов. Вот и Бобрусь мабуть консультировал мизяковский участковый. В данном случае 190 ч.4 - Мошенничество, совершенное в особо крупных размерах или организованной группой. Ведь создание левого сайта и массовая рассылка СМС одним уродом не делается. А сумма в два раза превышает 600 необлагаемых минимумов(10200грн). Итого лишение свободы на срок от пяти до двенадцати лет с конфискацией имущества и классно срубленная "палка" в отчетности, с премиями и новыми звездочками на погоны. Мизяковский уровень поднять такое дело к сожалению не позволяет. Но есть же целое управление "киберкопов" и прочих борцов с преступностью, набранных по слухам аж из авторитетнейшего гущинецкого ПТУ. Неужели и они не смогут?! А тем временем началась очередная "акция" интернет-проходимцев. Сегодня с утра в телефоны доверчивых украинцев полетели СМС-ки из автосалона хюйдай-моторз: http://hyundai-motors.do.am/ . С предоплатой тех же процентов от "выигрыша" ...

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up