16-річна проститутка лягла під двох чоловіків, щоб прогодувати дитину

16-річна проститутка лягла під двох чоловіків, щоб прогодувати дитину
Вінницькі поліцейські отримали інформацію про те, що 34-річна вінничанка влаштувала бордель. У квартиру нагрянули правоохоронці з відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми.

Як розказують у відділі  комунікації Головного Управління  Національної Поліції  Вінниччини, 34-річну вінничанку затримали за те, що вона звела неповнолітню дівчину з двома чоловіками для сексуальних послуг. У вінничанки знайшли гроші, які вона отримала злочинним шляхом.

Факт внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.2 ст.302 КК України (створення або утримання місць розпусти і звідництво з метою наживи).

Зараз вирішується питання, що робити з затриманою на період досудового слідства .

Відео дня

- Встановлюються наразі  інші факти звідництва, - каже начальник відділу  Дмитро Іванченко.

За його словами слідчі кваліфікували злочинні дії звідниці за частиною 3 статті 302 КК України. За створення або утримання місць розпусти і звідництво, вчинені із залученням неповнолітнього вінничанці загрожує 7 років тюрми.

А 16-річна дівчина, яку вінничанка підклала під чоловіків, розказала правоохоронцям, що пішла в проститутки, щоб утримувати свою 11-місячну дитину. Дитину вона виховує сама, без допомоги батьків. Оскільки батьки дівчини зловживають горілкою.

Разом з поліцією на місці події була наша журналістка. Деталі читайте найближчим часом.

На дівчину склали адмінпротокол. За проституцію їй загрожує попередження або штраф.

Варто зазначити, що в минулому році було відкрили 7 кримінальних проваджень за фактами утримання місць розпусти і звідництва з метою наживи. Три вже направили до суду.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Анонім

    Куда смотрит    совбез?
  • Дарья

    За ті копійки які вона отримує на дитину довго не проживеш. Прикро, що вона не знайшла підтримки та вирішила заробити кошти ось у такий спосіб.
  • Анонім

    Мусора мусорянські найшли кого ловити, можливо там дійсно жопа.Що ці копійки для *удаків тіпа гройсмана чи моргунова.Ну суки дочикаєтесь як розвішаємо на липах вздовж хмельницького шосе.
  • Анонім

    Чим вона займається . на мою думку. це її особиста справа!! А ці гроші на фото - на них навіть смішно - чи боляче дивитися!!!! - в порівнянні з посівними та іншими грошима наших золотих можновладців!!!

    Анонім reply Анонім

    А вот и не правда! Снижение морального уровня отдельных индивидуумов отрицательно сказывается на моральном состоянии общества. А для общества мораль является важнейшим фактором влияющим на его способность к выживанию, особенно в неблагоприятных условиях.

    Борис Максимчук reply Анонім

    До таких дій підводить соціальна ситуація в державі! Про зниження морального рівня деяких індивідів, надіюсь, що Ви про Президента, КМ, ВР...

    Борис Максимчук reply Борис Максимчук

    Як би був достаток, впевнений, що на такі дії їй іти не прийшлося б !!!

    Гість reply Борис Максимчук

    +100%. Ну не тільки достаток, але і загалом благополуччя. Про нього і має дбати держава, слідкуючи, щоб населення не опинилося в скрутному положенні, та проводячи роз'яснювальну роботу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up