Про можливість терактів попередив головний міліціонер Вінницької області


Про можливість терактів попередив головний міліціонер Вінницької області
Закликав вінничан бути пильними і обачливими начальник обласної міліції Олег Школьний вчора, 24 липня, на спеціально зібраній прес-конференції. Він думає, що у Вінницю зі сходу можуть привезти „подарунки”.

- Ми не виключаємо, що частина людей з нашого регіону могли приймати участь в бойових діях там, на сході України, - сказав він. - Немає у мене стовідсоткової впевненості, що наші вінничани настільки патріотичні, що ніхто туди не поїхав за гроші чи по якихось інших мотивах. Але саме страшне, ці люди можуть привезти сюди із собою якісь „подарунки” нам.

Про те, що вінницька міліція допускає можливість терактів і на території нашого регіону, говорили давно. На сайті обласної міліції постійно висить заклик до городян дзвонити на „102” за найменшої підозри: „У разі виявлення підозрілих валіз, транспортних засобів, інших предметів, залишених без нагляду тривалий час, появи в населених пунктах чужих автомобілів, підозрілих чи озброєних людей, негайно повідомляйте”.

Зараз начальник міліції між іншим сказав, що на території нашої області є чимало запущених колгоспів, ферм, селищ, де можна переховуватися. А контролювати всю територію правоохоронці не в змозі. Тож просив людей допомагати міліції інформацією про підозрілих.

- В суботу був на наших фонтанах – безтурботність наших людей просто вражає, - каже полковник Школьний. - Я розумію, люди відпочивають, а на відпочинку притупляється пильність. Але пильність повинна бути скрізь і завжди, тим більше, в місцях скупчення людей. Зрозумійте правильно. Це не якась істерія, шпіономанія чи полювання на відьом. Ми повинні максимально дбати про безпеку своїх рідних, своїх дітей, своїх земляків, аби такого, як в інших регіонах. Там почастішали випадки скоєння правопорушень з ознаками диверсійних і терористичних актів, підривають залізничні та автотранспортні магістралі... Бойовики мають на меті розширити зону бойового конфлікту та дестабілізувати ситуацію в державі. Об’єктом диверсійних та терористичних дій може стати будь-який регіон.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • О.Глядач

    Параноя?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up