Познайомилась по інтернету, прийшла на побачення в ресторан та залишилась без грошей, прикрас та іномарки

Познайомилась по інтернету, прийшла на побачення в ресторан та залишилась без грошей, прикрас та іномарки
29-річна вінничанка познайомилась з хлопцем в соціальних мережах. На перше побачення кавалер запросив дівчину в дорогий елітний ресторан. Тільки-но дівчина відвернулась, як в чашку з кавою зловмисник підсипав їй клофелін.

Це сталося 26 вересня. 29-річна вінничанка написала одразу заяву в міліцію. За словами вінничанки, чоловік був іноземцем. В результаті вона залишилась без 4 тисяч гривень,  золотих прикрас,  мобільного телефону та автомобіля.

Оперативники  затримали підозрюваного під час побачення з черговою жертвою у одному з міст країни, - розказують у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.  Ним виявися 29-річний чоловік, який тимчасово проживав у Харкові а сам є громадянином сусідньої держави.

Затриманий зізнався в злочині. Чоловік виправдовується тим, що його новонароджена дитина потребує лікування, а в нього немає грошей. Оскільки він немає постійної роботи.

Відео дня

Затриманий каже, що з вінничанкою познайомився по переписці в соцмережах. Тоді і дізнався, що вона має житло та автомобіль. Вирішив багату дівчину запросити на побачення.

Під час вечері зловмисник непомітно підсипав жінці у каву клофелін. Після того,я к дівчина знепритомніла, зняв з неї золото, забрав гроші з гаманця та  мобільний телефон. Крім   того, прихватив з собою й  ключі від автівки. Іномарку він продав в Києві. Зараз міліція шукає автівку та з’ясовує, чи мав затриманий спільників.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.186 КК України (грабіж) та ч.3. ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Затриманому оголошено про підозру. Судом йому обрано запобіжний захід у вигляді арешту. За такі правопорушення йому загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Куценко Александр

    Обьясните мне - бедному бюджетнику, -машина, золото, 4 штуки на кармане - на кой ляд тебе свидания? Не гневи бога!
  • Дина Зенина

    Эта история старая- как мир.Вспомните советский фильм "Криминальный талант"- только там  бойкая девица Шура Рукояткина( в гениальном исполнении А.Захаровой) занималась тем же... Опаивала богатых "папиков" клофелином и грабила их беззастенчиво за углом...
  • Дарья

    Що за ресторан і як на всі дії дивились працівники ресторану, коли вона знепритомніла та він знімав з неї прикраси.

    Дарья reply Дарья

    Був без грошей, та постійної роботи, а тепер дитина залишилась без житла.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up