Поліція радить маркувати авто

Поліція радить маркувати авто
Як захистити власну автівку від грабіжників та що можна зробити, щоб вкрадену машину можна було легко знайти, повідомили на вінницькому сайті поліції.

У відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області дали поради, аби задоволення від покупки «залізного коня» не змогли зіпсувати мисливці за чужими автівками.

- Перш за все, якщо ви купили авто необладнане надійною сигналізацією, негайно придбайте сигналізаційний пристрій. Найкраще система зі зворотним зв'язком, - радять правоохоронці.

Але півхвилини вистачить кваліфікованому викрадачеві, щоб угнати машину. Проблема, якщо у вас все-таки вкрали автомобіль, впізнати його. Фахівці радять пронумерувати всі вузли та агрегати. Краще скористатися протиугінним маркуванням. Система маркуванняавтомобілів полягає в нанесенні методом, який не видаляється, номеру кузова автомобіля на всі основні вузли і агрегати. Тобто втрачається сам сенс викрадення.

Відео дня

Це дозволяє ризик викрадення звести до мінімуму та ще й додає шансів впізнання автівки.

До того ж вам не прийдеться хвилюватись під час ремонту на станціях техобслуговування, що деталі недобросовісні механіки можуть змінити та старі та не автентичні.

Редакція 20 minut поки що не готова сказати, скільки буде коштувати таке протиугінне маркування, де його можна зробити у Вінниці та наскільки воно ефективне. Ми це з'ясуємо найближчим часом.

І насам кінець. Якщо у вас немає гаража, то краще залишайте авто на охоронюваній стоянці. А підписуючи угоду з підприємством, зверніть увагу на умови відповідальності, якщо автомобіль з стоянки викрадуть.

Читайте також: Якщо на вас напали бандити, кричіть “Пожежа!”

 

“Не робить це, бо можете стати здобиччю грабіжників”

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Саме краще це тримати в потайному місці старий, непотрібний, ввімкнений мобільний телефон, який постійно на зарядці від +12V. По принципу "поставив і забув", а. не дай Бог, вкрадуть, по ІМЕІ знайдуть.
  • Дарья

    Якщо грабіжник досвідчений то сигналізація для нього не проблема. Нещодавно закидали відео від читача, як без звуку пограбували крутий автомобіль і сигналізація не врятувала.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up