Підліток украв у одного односельця іномарку, а у іншого - бензин щоб на ній покататися

Підліток украв у одного односельця іномарку, а у іншого - бензин щоб на ній покататися

Житель Вінницьких Хуторів, який наразі відбуває умовне покарання за вчинення крадіжок, знову взявся за старе. 17-річний хлопець вчинив ще п'ять крадіжок. За останню йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

 

У суботу, 24 вересня, у 50-річного жителя Вінницьких Хуторів хтось із подвір'я вкрав «Chevrolet Niva». Помітивши зникнення своєї автівки чоловік викликав поліцію.

— У поле зору оперативників потрапив 17-річний місцевий житель. Хлопець відбував умовне покарання за скоєння майнових злочинів та підозрювався у вчиненні ще чотирьох крадіжок у односельчан. При спілкуванні з працівниками поліції підліток зізнався у скоєнні правопорушення та розповів, де знаходиться викрадений автомобіль, - кажуть у відділі комунікацій ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Поліції підліток розповів, що вкрав автомобіль, щоб покататися. Виїхав на вулицю, в іномарці закінчилось пальне. Та це не завадило викрадачу. Він з автомобіля сусіда потерпілого злив пальне та продовжив свою мандрівку. На вкрадений автівці він зумів доїхати на територію Немирівського району, де іномарка зламалась.

Відео дня
За фактом незаконного заволодіння транспортними засобами правоохоронці відкрили кримінальне провадження. За скоєне зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up