Педунівер у скорботі за 18-річною Аліною. Її убив ґвалтівник, звільнений достроково

Педунівер у скорботі за 18-річною Аліною. Її убив ґвалтівник, звільнений достроково
Фотографії 18-річної Аліни Гандзій з чорною стрічкою та поминальними свічками постять сьогодні у Вконтакті
Фотографії 18-річної Аліни Гандзій з чорною стрічкою та поминальними свічками постять сьогодні у відкритих групах Вконтакті «Підслухано ВДПУ» та «Профбюро ІППМ (для студентів Інституту педагогіки, психології і мистецтв». В педагогічному університеті – жалоба.

«Сьогодні інститут педагогіки, психології і мистецтв і весь університет у жалобі... Сьогодні проводжаємо в останню путь нашу Аліночку Гандзій. Найближчі друзі та одногрупники поїхали попрощатись з Аліною та передати співчуття рідним і близьким від імені інституту та всієї університетської родини....»



На сторінці Аліни Вконтакті – свічки жалоби, слова скорботи та співчуття батькам. Дівчині пишуть навіть ті, хто не був з нею знайомий. 

Аліна родом з Чернівецької області, з села Романківці. І за даними Чернівецьких сайтів, вінницька студентка стала жертвою злочину рецидивіста, нещодавно звільненого з місць позбавленні волі. Достроково звільнений односельчанин, як повідомили правоохоронці Чернівецької області, тепер підозрюється у вбивстві 18-річної Аліни. 



Дівчину знайшли мертвою 9 листопада. Тіло було прикопане на присадибній ділянці в Романківціх. На тілі під час попереднього огляду знайшли сліди зґвалтування і удушення й відкрили провадження про умисне вбивство. 

Невдовзі прокуратура відзвітувала про затримання рецидивіста. За даними Буковинських сайтів, підозрюваний – 29-річний уродженець Молдови, який відбував покарання за розбій та зґвалтування й нещодавно достроково вийшов з тюрми й повернувся в село. У цього чоловіка вилучили речові докази. 

- Багато чого в цьому житті бачили, але такого… Ситуація дуже неприємна, - цитує заступника прокурора Чернівецької області Ігоря Мустецу «БукІнфо».  -  Зґвалтував дівчину на городі. Потім перетащив буквально на 15 метрів. Там задушив її. За 7 метрів від місця, де він позбавив її життя, просто-напросто присипав землею з городу.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    скажіть в якому він сізо сидить можу помогти влаштувати йому солодке життя
  • Вовк Андрей

    Как разбойник и насильник мог выйти досрочно? Я думал,под амнистию попадают мелкие шулера и гопота. Рыдающие смайлики в посте одной из сочуствующих-действительно не в тему.
  • Анонім

    Ничего ему на зоне не будет...это только в книжках и фильмах насильников на зоне опускают, а в жизни всё зависит от самого человека

  • Дарья

    Жах, чому у нас немає смертної кари, таким не місце на землі. Співчуття рідним та близьким. Нехай земля їй буде пухом.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up