Озброєні бандити пограбували «Діадему» на Київській. Міліція оприлюднила фото та шукає нападників

Озброєні бандити  пограбували «Діадему» на Київській. Міліція оприлюднила фото та шукає нападників
Двоє невідомих чоловіків в однакових шапках вдерлися до магазину «Діадема», що на вулиці Київській. Золото не винесли, обійшлося тільки пограбуванням охоронника. В нього забрали пістолет. Міліція розшукує нападників.

Вчора, 1 березня близько 10 години ранку намагалися пограбувати магазин «Діадема» на вулиці Київській. Камери відеозапису зафіксували нападників.

Як розповідають у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції, двоє чоловіків погрожуючи зброєю, збиралися пограбувати ювелірну крамницю. Продавці, за словами міліціонерів, коли побачили озброєних нападників – сховалися у підсобці. Нападники здогадалися, що продавці могли викликати охорону за допомогою тривожної кнопки. Тому обійшлися тільки пістолетом «Форт-12» з гумовими кулями, який відібрали у приватного охоронця магазину.

Через півхвилини бандити втекли, залишивши після себе запис на відеокамері зі своїми прикметами. На вигляд чоловікам близько 35-40 років, зріст від 175 до 180 см, середньої статури. один з них одягнений у сині джинси та чорну матерчату куртку. Інший теж був в джинсах та куртці. В обох на голові були однакові блайзери чорного кольору.

Відео дня

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 187 КК. Бандитам загрожує до 12 років ув’язнення.

Міліція гарантує конфіденційність за допомогу слідству. Всіх, хто може надати будь-яку інформацію,  простять зателефонувати за номером 102 або (0432)59-33-22

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Лариса Томашевич

    что за безграмотные журналисты,какие "блайзеры" -БЛАЙЗЕР В ПЕРЕВОДЕ-КЛУБНЫЙ ПИДЖАК, а у них на головах были бейсболки -позор таким журналюгам!
  • Анонім

    В заглавии написано одно, в статье никакого ограбления уже нет... Я еще раз удивляюсь журналистам 20 минут.

    Анонім reply Анонім

    Журналисты 20 минут это отдельная каста в плане безграмотности.Особенно Белоконь! Как статья так и перлы и вранья на пол статьи.

    Anonymous reply Анонім

    Шановний читач, Ольга Бобрусь - журналіст....?

    Є така людина "ПИСАТЕЛЬ" - не маэ нічого спільного з журналістом.

    "Міліція оприлюднила фото та шукає нападників" інколи фраза змінюється міліція працює ведеться слідство. Остальне нікого не цікавить.......

    "Бандитам загрожує до 12 років ув’язнення." -Ольго, а це хто вам таке сказав? Міліція гарантує.......   Шановний авторе це ВАм прокуратури Київа гарантує , що ювілірний бутік у Київі бомбанула,  на скільки я зрозумів там навіть пан Ярема нічого не гарантував.

    Там також ведеться слідство героїв знають але нікому нічого не гарантують не гарантують 12 років, не має у столиці і фрази міліція  працює. Вона там банально нічого не робить. І у нас не буде робити...., вона ж працює........ Не пишіть дурню Ольго.......

    Anonymous reply Anonymous

    Но мусора всегда вовремя получают зарплату!!!!

    1234 reply Anonymous

    Ну так займите их место! Можете сделать лучше и найти 2 грабителей по 2 размытым кадрам с говно камеры, так найдите ! Хотите получать ''огромную'' милицейскую зарплату - так устройтесь туда на работу. Узнаете что такое ненормированный рабочий день. Что такое получить нож в бок от наркоши или белочника с топором встретить...Может после этого, свои героические комментарии, оставите для своей жены и собутыльников ?

    Анонім reply 1234

    Ну так пускай идут работать дворниками - там полегче будет...
  • Левадный Олегъ

    Особенно радуют особые приметы злодеев - одинаковые шапки. Чувствую, сыщики уже взяли след.

    Анонім reply Левадный Олегъ

    непровда
  • Левадный Олегъ

    Ограбление века - из ювелирки унести только пекаль охранника... Это преступление будет вписано в историю "Винницы криминальной" золотыми буквами.

    Sasha reply Левадный Олегъ

    ооо так это ж ты был! я тебя узнал по морде на фотке!

    Анонім reply Sasha

    а міліція де??

    Анонім reply Анонім

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover коштувала «каскадерам» лише штрафу й протоколу photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up