Обласний військкомат назвав підприємства, які гальмують мобілізацію

Обласний військкомат назвав підприємства, які гальмують мобілізацію
Вінницький обласний комісаріат висловлює подяку підприємствам, які допомагають лагодити військову техніку. Також у свою чергу у військкоматі назвали підприємства які "тормозять" мобілізацію.

Серед таких установ: цегельний завод (с. Рибчинці, Хмільницького району, керівник Вигільський В.Г.), Крижопільська філія ТОВ «Терра фуд» (смт. Крижопіль, керівник Коломєєв С.В.), «Шефф-груп» (м. Іллінці, керівник ШЕВЧУК С.М.), ТОВ «Воїнське ХПП» (смт. Оратів, керівник Руденко М.В.), філія «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» (м. Ладижин, керівник Лещенко І.В.), ДП «Укрспирт» (м. Бершадь, керівник Стешенко С.А.).

На цих керівників підготовлено документи до правоохоронних органів на притягнення до відповідальності згідно чинного законодавства.

А ось на керівника ПСП «Нападівське» з села Нападівка, Липовецького району, Петренка С.М., за те, що він заборонив своїм працівникам отримувати повістки від посадових осіб військового комісаріату, військовим комісаріатом подано документи до правоохоронних органів на притягнення до кримінальної відповідальності за перешкоджання діяльності Збройних Сил України.

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    И вы посмотрите в списке почти все аграрные предприятия! А кормить полуголодную армию кто будет военком? А сам что жрать будет?

    Да сам он тормоз - боится что сошлют на передовую вот и рвёт анус дескать все вокруг саботажники!
  • Анонім

    Гы.   Пускай  сапог  покажет документы,  сколько он техники уже отжал,  а сколько вернул.  

    Насколько я помню,  предприятия  у  которых  кирзач отжал  технику,  имеют право на возмещение ущерба.  ВоенКУМ    уже  кому-то что то вернул?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up