Новий шеф поліції Антон Шевцов розказав, кого буде ганяти у знаковій для себе Вінниці

Новий шеф поліції Антон Шевцов розказав, кого буде ганяти у знаковій для себе Вінниці
Новий начальник поліції області Антон Шевцов хоче викорінити вуличну злочинність, тому у Вінниці тепер більше нарядів. Він збирається їхати з перевіркою у райони і шукати родичів під Немировом. Ще підполковник буде не проти, якщо комплект одягу, який в 30 тисяч гривень оцінили чернігівські журналісти, хтось купить у нього за такі гроші. Жартував. І назвав Вінницю знаковим для себе містом.

Сьогодні, 11 лютого, новий керівник обласного управління поліції вперше зустрівся з вінницькою пресою. Корінний кримчанин намагався говорити українською, але швидко перейшов на російську. Нагадаємо, Антон Шевцов 16 років пропрацював Севастопольському УБОЗі, звільнився звідти через анексію і пішов добровольцем в АТО, згодом півроку був начальником міського відділу міліції у Чернігові.

Що він змінить у Вінниці? З приходом на посаду Антона Шевцова в області почалося профілактичне відпрацювання та перевірка керівників райвідділів. Чи будуть кадрові перестановки або звільнення? 

- Все залежить від того, як спрацюють керівники підрозділів у період профілактичного відпрацювання регіону, - сказав Антон Шевцов. - Хто на своєму місці, хто виконує свої обов’язки чесно, прозоро, той залишиться працювати. Хто почне «виляти» або не відповідає тим критеріям, які доводять Голова Національної поліції і міністр внутрішніх справ, ті будуть звільнені.

Антон Шевцов не став говорити, що якийсь напрямок роботи для нього пріоритетний. Але у відповідь на публікацію 20minut.ua про зникнення з ринків валютників, сказав:

Відео дня

- Я обіцяю, що ганяти ми валютників буде безперебійно. Так само, як гральний бізнес. Так само, як наркоманію. Так само, як всі інші сфери вуличної злочинності.

Крім офіційного, підполковник Шевцов говорив про особисте. Часто посміхався. Назвав себе щасливою людиною. І сказав, що радий тому, що керувати новими «копами» у Вінниці буде його земляк.



Хто саме стане начальником патрульних поліцейських, які прийму присягу й почнуть патрулювання 14 лютого, – Антон Шевцов не признався. Сказав тільки, що це чоловік, татарин.

- Вінниця для мене знакове місто, - сказав Антон Шевцов й розповів, що на Вінниччині може мати родичів.

Його дід по батьковій лінії – із села в Немирівському районі. Тож підполковник планує найближчим часом поїхати туди і поспілкуватися з односельцями діда.

А от про можливості уникнути анексії Криму підполковник не став озвучувати своєї думки. Сказав, що коментувати події 2014 року на півострові не буде, бо в нього там залишилась рідня.

Живе зараз призначений минулого тижня начальник поліції у відомчому житлі біля облДАІ. Планує перевезти у Вінницю з Чернігова, де він був начальником міського відділу, свою сім’ю. Хвалився, що має дуже красиву жінку і трьох гарних синів.

- Старшому сину 15 років, середньому сім, а найменшому один рік, - розказував, посміхаючись, підполковник.

Коли його запитали, чи любить він носити форму, то Антон Шевцов похвалився: носили погони в його родині батько і обидва діди. Ше розказав: має професійні відзнаки і спортивний розряд.

- Займаюсь плаванням із семи років, маю розряд. Якщо ходете в басейн, зустрінемося там.


Пропонуємо прогляути кілька відео, де Антон Шевцов розказує про зроблене на посаді за кілька днів, коментує останні резонансні події та пояснює, чому про нього в Чернігові розповсюджували бруд.  






 
 
 
 
 




 

Читайте також: 
Поліцейська переатестація. Як усе має бути?
Чим прославився новий шеф поліції Антон Шевцов у Чернігові
Нові призначення в поліції: хто і чому проти

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Ирина Пинаева (Онофрийчук)

    Автор иди в школу, учи грамматику!
  • Vladimir Molotov

    гонять он будет…
  • Анонім

    Мда!Свежо питание ,но серится с трудом!  Он сам то верит в ту чушь,которую говорит?
  • Анонім

    Лично для меня маркером работы данного персонажа будет ликвидация игорного бизнеса. В соседнем доме уже много лет функционирует игровой зал, все об этом знают. Посмотрим.

    Анонім reply Анонім

    Валютчики уже показали!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстримала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up