На Вишеньці підрізали 18-річного хлопця – потрібні гроші на лікування

На Вишеньці підрізали 18-річного хлопця – потрібні гроші на лікування
У Вінниці, 18 травня, в районі 21 школи, невідомий чоловік наніс удар ножем в пахову частину тіла 18-річному Євгену Таміловічу, студенту 11 училища. Травмований хлопець втратив близько двох літрів крові, переніс клінічну смерть і зараз перебуває у реанімації другої лікарні. Кожного дня на лікування родичі витрачають по дві тисячі гривень, але грошей не вистачає.

- Женя з друзями повертався додому приблизно о 21.30. Хлопці йшли дворами біля 21 школи. На зустріч їм йшов чоловік у кепці і штовхнув Євгена плечем. Після зауваження, цей чоловік дістав ніж і вдарив мого хлопця у пахову частину тіла,- каже дівчина хлопця Ольга Латюк. – Женя впав на землю, щось хотів вимовити, але вже не міг. Його друзі викликали швидку, але не стали чекати її,  занесли Женю в таксі і повезли в лікарню. В нього була клінічна смерть, але лікарі запустили серце. Зараз він в реанімації. Лікарі розповіли, що в нього була перерізана на 100 % вена і на 90% сосуд.  В перший день на лікування пішло шість тисяч гривень, а зараз по 2-2,5 тисяч витрачаємо. Є надія, що він одужає, але поки що він у комі. Що ж стосується злочинця – його шукає міліція.

Постраждалий Євген Таміловіч та його дівчина Ольга Латюк

Відео дня

У міліції кажуть, що винуватця ще не знайшли. Триває слідство. 

- Потерпілий у той вечір йшов з трьома товаришами. За словами хлопців, невідомий чоловік сам зачепився плечем і створив конфлікт, - каже прес-офіцер обласної міліції Анна Олійник. - По цій справі відкрито кримінальне провадження по статті 296 кримінального кодексу, хуліганство зі застосуванням холодної зброї. Злочинця розшукують - йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Друзі постраждалого хлопця, (ось до речі його сторінка ВК - http://vk.com/je_na), поширюють інформацію по усім паблікам в соцмережах – збирають гроші. Вірять, що він одужає.
Ось реквізити картки ПриватБанку на ім'я дівчини хлопця Ольги Латюк -  4149 4978 4057 3499. Картку дідуся 
Ольги (5168 7572 0480 4613) було заблоковано. Виникли питання? Тоді звертайтесь до дівчини Євгена - (063)2949181 - Ольга Латюк. Не будьте байдужими!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (248)
  • Анонім

    обращаюсь к тому, кто подрезал парня - верни часы!
  • Малиновская Анюта

    Знаю Женю лично, достаточно хорошо, какое ограбить?! Никогда в жизни у этого человека такого на уме не было! Если вы пишите такое о нем и его компании, значит вы вообще никакого понятия не имеете об этом человеке!
  • Анонім

    Женя хороший и добрый парниша !Я его лично знаю и скажу что агрессией от него никогда не несло , он адекватный молодой человек который принял на свои плечи тяготы взрослой жизни из за любви и серьезных побуждений к своей подруге !Но не стоит лить на него грязь а тем более искать его изьяны здесь , он молод и как все ребята его возвраста может позволить побыть с друзьями в компании и это нормально ! Я не думаю что каждый из  нас не можем его не понять , молодость это молодость и её не отберешь ! Никогда не поверю в то что драку он начал - по скольку этот молодой человек не воспитан бить не по заслугам .Имейте больше спрос с тех у кого дурости хватает одному с ножом по дворам шляться , мало того - подобное нападение вершилось бы коллективно и несло бы соверешенно другой сценарий .Потому им хватило бы ума понять как сделать это правильней если бы это было бы действительно нападение а водку во дворах алкаши глушат , не путайте.Розвивать историю с ножом не стоит ,есть возможность , помогите если же нет то не притягивайте этим же себе негатив  по скольку на его месте может оказаться любой из нас в том числе и анонимные борцы у которых явно что то болит раз такое предвзятое , негативное и не подобающее человчности отношение к потерпевшему ! Пусть решает следствие а не ваши следовательские навыки которые увы вы врядли использывали врядли по направлению мало того не смогли розвить когда у вас была эта возможность в годы развития .Не будте безразличными и дайте надежду парню , В Любом случае он заслуживает жить !
  • Мрищук Анна

    Что ж вы за люди такие ? Вместо того, чтобы поддержать, пытаетесь чем-то зацепить. Вы не вправе кого-то судить.

    Вместо того, чтобы помолится за Женю, пишите бред здесь.

    Дай Бог, чтобы у вас никогда такого не случилось.

    Anonymous reply Мрищук Анна

    Хочу зауважити, що ніхто з кометаторів не побажав людині, про яку йдеться у статті, нічого поганого. Звісно, бажаємо хлопцю одужання.

    Просто хочуть розібратись що, де, кому і навіщо. А просити в читачів гроші і гиркати при цьому на них... Зрозуміло, що з таким підходом ніхто нічого не дасть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up