На Вінниччині за курча пенсіонер засадив сусіду в голову гайковим ключем

На Вінниччині за курча пенсіонер засадив сусіду в голову гайковим ключем

В Чернівцях Вінницької області двоє сусідів вже довгий час не жили в мирі. Остання сварка закінчилась розбитою головою та судом.

Ввечері 26 червня 2016 року в районному центрі Чернівці на провулку Садовому біля будинку №27 гралися діти. Батьки побачили, як по дорозі на великій швидкості рухається автівка та покликали дітей на подвір’я.

Про це розказав на суді потерпілий батько. За його словами, автівка переїхала  одне із курчат, яке випасалось на дорозі. За кермом знаходився сусід.

Батько взяв курча та пішов до сусіда  вирішити питання про відшкодування збитків. Як розказує потерпілий, сусіди почали сваритись. Сварка закінчилась тим, що обвинувачений гайковим ключем вдарив по голові потерпілого. Від завданого удару у нього почала текти кров. Подальшу суперечку припинила дружина потерпілого.

Відео дня

В ході судового засідання, яке слухалось 19 липня 2016 року, обвинувачений категорично заперечив свою винуватість, пишуть в Державному реєстрі судових рішень.

Але не зважаючи на це, обвинуваченого суд визнав винним в скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 125 КК України та призначив йому покарання у вигляді штрафу 1190 гривень.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    вообще-то за сбитую курицу вроде претензий к водиле предъявлять не полагается. куры ж дурные. под колеса сама прыгнуть может. причем с противоположной стороны улицы. вот за гусей - да. они осторожно дорогу переходят. да и глазомер у них получше чем у кур. если ехать с разумной скоростью то гуси никогда не влезут под колеса. так что тут видимо конфликт затяжной был. а курА просто выступила спусковым крючком к его развязке.
  • Глобазоид Афромарк

    він же не на подвір`ї те курча задавив. Які збитки?

    Хай тримає птицю у дворі.
  • Анонім

    Так живут селюки. Ничего удивительного, бывает и смешнее.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up