Майже на 20 років старший чоловік забив до смерті 37-річну співмешканку

Майже на 20 років старший чоловік забив до смерті 37-річну співмешканку
Драма розпочалась під час п’янки у товариша. Прямо за столом жінка отримала пару раз по животі. Погіршало вже вдома. Лікарі зі швидкої застали мешканку Літина вже мертвою.

У вівторок, 3 березня літинські лікарі зі швидкої допомоги повідомили у міліцію про загиблу 37-річну жінку, на виклик до якої вони виїхали. За адресою місця проживання загиблої жінки одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Під час попереднього огляду міліціонери не виявили ознак насильницької смерті. Але тіло відправили на розтин. І, як вже показав розтин – жінка померла від розриву внутрішніх органів та переламаних ребер.

Як розказують у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції, працівники міліції опитали сусідів та знайомих загиблої. Та вже від них взнали, що 55-річний співмешканець побив жінку під час п’янки у товариша. Чоловік приревнував дружину та між ними виникла сварка, яка закінчилась для жінки кількома ударами в живіт. Подружжя пішло додому і вже вдома жінка не могла терпіти біль. Після чого викликали швидку допомогу. Але на жаль, було пізно – лікарі застали жінку вже мертвою.

Відео дня

Чоловіка затримали. Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 121 КК. За тяжке умисне тілесне ушкодження затриманому загрожує 10 років ув’язнення.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Капєц, не чоловік а ізвірг якийсь. Добре влупив у живіт, що у жінки розрив внутрішніх органів та переламані ребра. Бідненька. Нехай земля їй буде пухом.

    Чоловік отримав вирок - 10 років, казнити такого нада.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up