Бандити їздили у Вінницю тратити гроші від розбійного нападу в Калинівському районі

Бандити їздили у Вінницю тратити гроші від розбійного нападу в Калинівському районі
В Калинівському районі, в селі Кіровка, вчора, 17 вересня, спіймали розбійника. Двоє приятелів побили одиноку бабцю і забрали чотири тисячі гривень. На одного з підозрюваних оперативники влаштували засідку й взяли, коли він повернувся з Вінниці на таксі.

На самотню 88-річну пенсіонерку молодики напали вночі. Увірвалися в її хату, били по обличчю та погрожувати розправою. Старенька відала бандитам чотири тисячі гривень, й вони залишили її живу.

Службовий пес, як розповіли у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції, точно взяв слід злочинців і привів під хату в тому ж селі. Вдома нікого не було, й міліціонери влаштували засідку. Затримали господаря вранці, коли він приїхав додому на таксі.

Затриманий - 20-річний односелець потерпілої, який не раз притягувався до адміністративної відповідальності. Він, як кажуть в міліції, ходив на злочин з приятелем після застілля. Щойно хлопці вибили з бабці гроші на продовження банкету, поїхали у Вінницю. Після повернення з обласного центру й зустріли опери одного з них.

Зараз правоохоронці вживають заходів для затримання іншого нападника. За словами начальника Калинівського райвідділу міліції Петра Скічка, напарник затриманого - чоловік з кримінальним минулим.

За фактом відкрили кримінальне провадження з кваліфікацією „розбій, поєднаний з проникненням у житло”. За таке загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Giat

    У нас тут своя Новороссия. Еще раз доказывает необходимость внедрения огнестрельного оружия в народные массы. Конечно, бабуля бы не защитилась, но другие виды преступлений рубились на корню. Адекватному трезвому человеку легче сделать удачный выстрел чем пьяному накуренному быдлу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up