67-річна “наркобаронеса” продавала зілля, щоб зібрати гроші на операцію

67-річна “наркобаронеса” продавала зілля, щоб зібрати гроші на операцію

Плантація маку росла на городі. Крім того рослини коноплі вирощувались в квіткових горщиках. А ще поліцейські знайшли й макову соломку. За це 67-річна жінка може сісти надовго.

В п’ятницю, 3 червня, правоохоронці провели санкціонований обшук у домогосподарстві 67-річної мешканки села Ольгопіль Чечельницького району, повідомляють у відділі комунікації Головного управління національної поліції у Вінницькій області.

Виконуючий обов’язки начальника Чечельницької поліції Сергій Лунга розказує, що жінка потрапила в поле зору працівників поліції, оскільки вирощувала на городі снодійний мак.

Під час обшуку в її дворі біля будинку поліцейські знайшли  близько 200 посаджених рослин снотворного маку і 73 рослини коноплі. Деякі кущі росли на городі, а деякі в квіткових горщиках. Також вилучили пакет коноплі вагою понад 500 грамів та мішок з маковою соломкою.

Відео дня

Господарка пояснила, що наркотики вирощувала для продажу. Таким чином вона збирала гроші на операцію.

Правоохоронці наркотики вилучили та направлені на експертизу.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст.309 та ст. 310 Кримінального кодексу України. За незаконне зберігання та вирощування наркотиків жінці загрожує 3 роки тюрми.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    а те, що заради операції пенсіонери змушені йти на такі речі - нікого не цікавить?

    а те, що в селі - навіть не смт - Ольгополі є стільки наркоманів, щоб було куди продати МІШКАМИ наркотики - це виникло не само по собі.

    Як кажуть, "хіба ревуть воли, як ясла повні?"

    Надати відповіді на такі питання нагальніше, аніж "закрити" пенсіонерку.

    Судячи з того, що вона продавала і саджанці, я так розумію, перейняти "промисл" є кому, а ось що робити, якщо півсела - наркомани????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up