Шведські вікінги на мінівені завітають до Вінниці на рок-концерт

Шведські вікінги на мінівені завітають до Вінниці на рок-концерт
На початку липня Вінниця отримає чергову порцію позитиву та драйву. У рамках “Eastern Love Tour” до міста завітають одразу дві музичні команди зі Швеції – “Braincoats” та “Lack of Loud”. Сапортом гуртів виступлять вінницькі рокери “The Spirals”.

“Braincoats” та “Lack of Loud” родом з Уддевалла – мальовничого містечка на західному березі Швеції. “Braincoats” зібралися у 2011 та встигли зробити тур Швецією та Центральною Європою. Тоді ж народився ще один молодий проект, команда зі шкільних друзів “Lack of Loud”.

“Braincoats” та “Lack of Loud”–  це друзі з одного міста, які вирішили придбати мінівен та вирушити у першу спільну музичну подорож. – розповідає тут-менеджер Олександр.- З 18 червня музиканти знаходяться у “Eastern Love Tour”, що охоплює 18 міст в Естонії, Росії, Україні та Польщі. У липні панки завітають до Києва, Білої Церкви, Вінниці, а також виступлять на сцені щорічного фестивалю “Файне місто” у Тернополі”.

Якоїсь певної програми у гуртів немає, хлопці зіграють композиції з останнього ЕР та декілька старих пісень. А от вінничани “The Spirals” порадують новою роботою “Polar Lights”.

Відео дня

“Це буде дійсно щось незвичайне, не схоже на те, що ми робили раніше. – ділиться вінницький організатор Володимир. – Наша креативна команда поставила ціль поділитися зі слухачем якісною музикою, від якої підуть мурашки по тілі, а тіло саме почне танцювати. Сьогодні ми веземо гурти, які грають потужний skate punk у стилі “Scotty doesn’t know”- саундтрека з молодіжного фільму “Євротур”,та punk rock з нотками доброго старого рок-н-роллу. Повірте, це дійсно буде повний відрив”.

Розділяють цю думку і колеги по творчому цеху з Вінниці – рокери “The Spirals”. “Ми погодились зіграти на концерті, оскільки нам по душі така музика. – каже фронтмен гурту Олексій. – Ми самі граємо в подібному напрямі. Будемо грати і матеріал, який ще ніхто не чув. Хочеться, щоб слухачі розуміли, що вони – частина музичної структури, без слухачів вона не існуватиме. Що ми скажемо про сам концерт? Чекайте якісної музики.”

“Це буде наш перший візит до вашої прекрасної країни– поділились “Braincoats” в інтерв’ю для видання “Крок у рок”. – До цього ми не подорожували так багато. Минулого року в нас був тур Центральною Європою, і він пройшов краще, ніж ми очікували, і ми сподіваємося, що цей тур пройде ще краще. Ми вікінги, нам не страшні подорожі. А ще ми гарні хлопці і любимо пиво”.

Хочете відправитися в євротур разом із шведами? Запам’ятовуйте потрібну інформацію.

Що: концерт гуртів “Braincoats”, “Lack of Loud”, “The Spirals”

Де: “Royal Pub”, вул. Коцюбинського, 39

Коли: 2 липня

Початок: 21.00

Вхід: попередній продаж- 40 грн, у день концерту- 60 грн.

Каріна НГОМА

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up