Піаніст з Майдану у балаклаві зіграв у Вінниці для мами Максима Шимка

Піаніст з Майдану у балаклаві зіграв у Вінниці для мами Максима Шимка
«Піано-екстреміст» Богдан виступив у Вінниці з концертом. За два роки після подій на Майдані хлопець встиг об’їздити майже всі гарячі точки зони АТО і планує записати другий альбом.

- Хай моя музика скаже вам більше ніж мої слова, - говорив перед виступом у Вінниці піаніст. Хлопець став відомий коли у балаклаві зіграв на піаніно під час подій на Майдані. Після того музикант під час виступів балаклаву не знімає і не показує широкому загалу своє обличчя.
У Вінницю «піано-екстеміст» приїхав вже вдруге. Сьогодні, 13 лютого, музикант виступив у галереї «Інтер Шик». Послухати музику прийшли близько 70 вінничан. Організатори запросили на концерт  маму загиблого на Майдані Максима Шимка, волонтерів та бійців, які воюють в зоні АТО.


Музикант зіграв близько десятка власних творів. Розповів, що планує записати другий альбом, як тільки знайде для цього час. Більшість його композицій присвячені подіям на Майдані та на Сході України.
Між піснями Богдан розповідав про створення пісень та про те, як їх потрібно сприймати. Говорив не багато.

Під останній твір музиканта включили відеоряд з обстрілів в зоні АТО.
На біс піаніст зіграв на розписаному піаніно галереї «Інтер Шик». Після закінчення концерту перед слухачами виступила мати Максима Шимка. Вона подякувала музиканту за вечір і закликала і далі боротись за незалежність України.
Previous Next

У фото музикант вінничанам не відмовляв, але фотографуватись з усіма по черзі не захотів. Зробили одне фото з усіма бажаючими.
- Мені не подобаються спалахи, - говорив він.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Дарья

    Дуже гарне виконання. У його творах відчувається сум, біль, горе, сльози.
  • Афанасенко Машка

    При чем тут в маске или нет? При чем тут "жити стало краще"? Это искусство, граждане!
  • Анонім

    Маразм. Без масок никак нельзя. )
  • Анонім

    Просто феноменальна подія та величезне досягнення. І життя в країні одразу стало "по новому". Анекдот згадав " тато я хочу хліба, навіщо тобі хліб синку - слухай музику".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up