Хардові “Morphine Suffering” повертаються до Вінниці

Хардові “Morphine Suffering” повертаються до Вінниці
Цієї неділі на вінничан очікує драйвовий рок-сейшн. У рамках туру до міста завітають київські металкорщики “Morphine Suffering”. Музиканти не раз виступали у Вінниці. Цього разу команда представить слухачам нову роботу –альбом “Пам’ятай, хто є Ти”.

“Morphine Suffering” зібрались у 2008 році у місті Боярка. За цей час з гуртом відбулось чимало змін. У 2010 новим вокалістом бенду став екс-гітарист вінницького гурту “Серце Дженніфер” Юрій Ключник. Разом з ним було записано популярну композицію “Ну скільки ще?”, на яку незабаром відзняли кліп у стилі хорор. Згодом склад команди змінився декілька разів, включно з фронтменом.

Творчий шлях бенду став доволі яскравим. “Morphine Suffering” встигли записати два студідійні та два міні-альбоми, відзняти відеокліпи, які були у ротації декількох музичних телеканалів та неодноразово виступити у більшості українських міст. Крім  того, музиканти – постійні гості популярних музичних  фестивалів, таких як “Бандерштат”, “”Respublica”, “Захід”, “Файне місто”.  Засвітились хлопці і в декількох передачах на “Новому каналі” та “ТЕТ”. А у 2014 “морфіни” отримали  нагороду “The Best Ukrainian Metal Act” – першу в Україні премію для представників української важкої сцени.

“Останнього разу були у Вінниці у далекому 2013 році. – розповідає барабанщик гурту Олексій Шатохін. – Виступали на “Інфраконі”, у чудовому залі з дзеркалами. Було круто. Сподобалось місто, смачна домашня їжа від організатора. Наш гітарист Влад чудово виспався в гамаку. Цього разу хочеться потрапити на співаючий фонтан та прогулятись містом. Заскучали за вінницькою публікою, тож зустріч для нас – довгоочікувана.”

Відео дня

Крім виступу “Morphine Suffering” слухачів очікує зустріч з не менш відомими хаотик-металкорщиками – гуртом “Space of Variations” ( “Пространство Вариантов”). Хоча команда родом з Вінниці, у рідному місті музиканти виступають не так часто. “Ми дуже очікуємо цієї зустрічі. –каже гітарист гурту Олексій Зацерковний. – Зараз у нас щільний графік, тур містами України. Грати вдома – це завжди приємно. Зовсім інша атмосфера та інші емоції.”

Обидва гурти представлять новий матеріал, а також виконають старіші композиції. Сумувати цього вечору не доведеться. Тож якщо ви любите якісну важку музику та хочете драйвові відірватись разом з друзями – вам сюди.

Детальна інформація: 067-6846495

Місце проведення: “Royal Pub”, вул. Коцюбинського 39

Дата: 27 вересня (неділя)

Початок: 20.00

Лайн ап.: “Morphine Suffering” (Київ, metalcore), “Space of Variations” (Вінниця, chaotic metalcore)

Квитки: Попередній продаж – 60 горн; у день концерту – 80 грн

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Оце-то зажигають. Круто.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up