«Бумбокс» у Вінниці хвалив Будинок Офіцерів, Макаревича та розповів чому носить шапку

«Бумбокс» у Вінниці хвалив Будинок Офіцерів, Макаревича та розповів чому носить шапку
На свій ювілейного туру київський гурт «Бумбокс» назбирав у Вінниці повний зал слухачів. Під час майже трьохгодинного концерту музиканти зіграли близько двадцяти пісень. «Вахтерам» зал співав хором.

Концерт  у Вінницькому Будинку офіцерів проходив сьогодні, 3 квітня. Почався трохи з запізненням. За словами лідера гурту Андрія Хливнюка, музиканти довго налаштовували апаратуру.
- Ми дуже раді, що виступаємо сьогодні у Будинку офіцерів, - говорив на початку концерту Андрій Хливнюк. - Раніше коли говорили «Будинок офіцерів» уявлялась дерев’яна сцена, великий зал. Зараз усе змінилось. Хочу подякувати, що сьогодні повний зал. Ви прийшли. Хочеться сказали кілька слів про те, що ми пишаємось Будинком офіцерів. Жінки, чоловіки, солдати, матроси – поки ми тут гуляємо ви там стоїте. Дякуємо вам.
Розхитувати вінницьку публіку музиканти почали піснею «Дурень»
Сет–лист пісень концерту «Бумбокс» у Вінниці
- Колись мене спитали чому ми всі виступаємо в шапках, - говорив перед піснею «Вахтерам» Андрій Хливнюк. – Вже концертів 40 я пояснюю: Андрюха (гітарист) в шапці тому, що він в шапці. А я тому що коли волосся вже немає то піт не гарно виглядає на голові. А з далеку в шапці – наче молодий, гарний.
«Вахтерів» зал підспівував хором. Коли всі затихли, хтось в залі крикнув «Андрюха, давай!»
- Здається, що ця людина їздить за нами на всі концерти, - жартував Андрій Хливнюк – Майже на кожному концерті хтось кричить «Андрюха, давай!». Особливо перед повільними піснями, коли вже налаштуєшся.
Гурт у Вінниці виступав у звичному складі музикантів. Бонусом для слухачів був приїзд вокаліста гурту «O.Torvald», який зіграв з «Бумбоксом» дві пісні наприкінці концерту. Одна з них кавер на пісню Ляпіса Трубєцкого «Сочі».
- Пісня ще однієї команди, яку ми дуже поважаємо тому що за стільки років наробити стількі хітів, а потім піти проти системи сам на сам тому, що це правда – Андрій Макаревич, - говорив Андрій Хливнюк перед піснею «Зірки не їздять в метро». – Гурт «Машина часу» - ми поважаємо вас.
Після закінчення концерту зал викликав музикантів на біс і вони заспівали одну пісню.
- Друзі, колись перший вчитель музики мені говорив «Андій, ніколи не вибачайся перед аудиторією тому що ти похорониш увесь концерт», але вибачте нас що ми не зможемо заграти на біс – у нас щось там репнуло і тріснуло, - говорив перед піснею «на біс» Андрій Хливнюк. Але наш гітарист намагається зробити щось неможливе.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up