Pianoбой у Вінниці заспівав Імаgine Леннона та пісню Скрябіна

Pianoбой у Вінниці заспівав Імаgine Леннона та пісню Скрябіна
Вінничани наспівались із Дмитром Шуровим та подарували на згадку мініатюрний рояль з квітами. Концерт в підтримку нового альбому "TAKE OFF" музиканта, родом з Вінниці Дмитра Шурова відбувся 14 листопада в пабі «BeefEater».

- У мене зазвичай дуже гарний настрій, але останнім часом у світі відбуваються шалені речі. І світ змінюється. Просто зараз ми набагато швидше це відчуваємо і бачимо. І мені здається, що єдине, що зможе всіх врятувати -  це музика. І я хочу почати цей концерт із пісні особливої людини, яку звуть Джон Леннон,  з пісні «Імеджін», яка не має кордонів і рас, не має політики і релігії, - звернувся Шуров до публіки на початку концерту.

Цього ж дня пісню Леннона виконав невідомий піаніст біля стін театру «Батаклан» в Парижі. Одного із місць де напередодні вночі відбувся теракт, жертвами якого стали біля 140 осіб.

Відео дня

Через збій графіку фестивалю Artgnosis, концерт Шурова почався із майже годинним запізненням.  Спочатку Дмитро заспівав вінничанам пісні з нового альбому, який вийде в кінці листопада, після завершення концертного туру. Та складалось враження, що пісні для публіки вже давно не нові: зал активно підспівував.

Почувши вокальні здібності публіки Піанобой продовжив співати із залом свої хіти: «Відьму», «Этажи». Одна із «фішок» Піанобоя – виконувати свої пісні на концертах по-новому.  

- Вместе попоем и помечтаем, о стране, что никогда не станет раем, - сказав Піанобой і затягнув разом із залом свій головний патріотичний хіт «Родина». За клавіші в цей час сіла його сестра, Ольга Шурова.

На концерті фани надарували Дмитру портретів, та навіть мінініатюрний рояль з квітами.

Наостанок  заспівав пісню Скрябіна «Очі, бризкають шампанським».  Наступного разу Шуров запропонував зустрітись у театрі.

- Там буде інша обстановка, пограємо на роялі, поспіваємо ще більше. Але пообіцяйте, що прийдете, - каже Дмитро. Зал схвально зааплодував. На тому й домовились.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Коцерт був чудовий, отримала масу позитиву, чудовий настрій, було круто.
  • Наталя Гордій

    Ольга-його сестра!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up