У Вінниці зафестивалить Нове Британське кіно


У Вінниці зафестивалить Нове Британське кіно
З 28 листопада по 4 грудня у кінотеатрі "Родина" пройде фестиваль "Нове британське кіно". У програму фестивалю увійшли стрічки номіновані на премію Британської кіноакадемії (BAFTA). Початки сеансів о 20.00, вартість квитків - 15 грн

28 та 29 листопада – біографічна драма "Джимі Хендрікс" . Середина 1960-х, невідомий музикант Джимі Хендрікс зі своєю групою виступає в одному з клубів Нью-Йорка. Лінда Кіт, подружка Кіта Річардса з Rolling Stones, підкорена його талантом. Вона пристрасно закохується в Джимі і дарує йому квиток у світ великої музики та всесвітньої слави. У фільмі "Джимі Хендрікс" не звучить жодна пісня офіційно записана музикантом, оскільки творцям картини не вдалося отримати на них права.

30 листопада та 1 грудня – музична комедія "Френк".  Музикант-початківець Джон за збігом обставин опиняється у лавах молодого рок-гурту, вокаліст якої постійно носить величезну голову з пап'є-маше та загалом поводиться як ексцентричний геній. Чудернацька абсурдна комедія Ленні Абрахамсона переповідає історію реальної панк-команди "The Freshies", лідер якої справді виступав у химерній масці. 

Відео дня

2 грудня  - психологічна драма "За тих, хто в морі".  Рибальське містечко в Шотландії. Трагічний випадок на морi забирає життя п'яти людей. Аарон – єдиний, хто вижив. Але він стає вигнанцем, адже місцеві жителі забобонні і звинувачують його у тому, що сталося. Втративши старшого брата, Аарон відмовляється вірити у смерть рибалок. Він вирушає на пошуки, аби повернути їх додому.


Традиційно, в програмі фестивалю Нове Британське Кіно - 2014 представлена колекція короткометражних фільмів-номінантів на премію Британської кіноакадемії - збірка «Британія. Коротко».
Подивитись короткометражки можна буде 3 та 4 грудня:

"На орбіті до кінця своїх днів" (Науково-фантастична історія про кохання у відкритому космосі).

"Засинаючи з рибами" (Рибалка Соня живе усамітнено, поки на порозі її будинку не з'являється кур'єр, більше схожий на райдужну форель).

"Острівна королева" (Мім і Денні все життя прожили на маленькому острові. Однак вони подорослішали і вирішують завести дитину навіть не підозрюючи, що їх казка може стати страшною).

"Кімната з видом на море" (Історія двох молодих людей Джесс і Джейсона, які познайомилися в курортному містечку і про те, як їх романтичні відносини почали розвиватися в неправильному напрямку).

"Поле зору" (У відокремленій частині Англії під час футбольного матчу загадковим чином зникає м'яч. Коли одинокий чужак повертає його гравцям, ті повинні погодитися прийняти його в гру).

"Реальність кусається"  (Історія про те, як дружину депутата беруть в заручники «ділові партнери» чоловіка).

"Я - Том Муді" (Сюрреалістична подорож підсвідомістю музиканта, який хоче, але не вирішується співати).

"Кімната №8" (В'язня переводять в нову камеру, де його чекає зустріч з новим сусідом по камері і таємнича знахідка - червона коробка...).

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up