Розклад сеансів у кінотеатрі ім. Коцюбинського 26.03-1.04


Розклад сеансів у кінотеатрі ім. Коцюбинського 26.03-1.04
Дивіться у кінотеатрі ім. Коцюбинського фільми: "Дивергент 2: Інсургент", "Нарешті вдома", "Баранчик Шон", "Робот Чаппі", "Попелюшка"

"Дивергент 2: Інсургент" 
Дивіться фантастичний трилер у форматі 3D о 10.00, 13.20, 19.40, 21.55
Вартість квитків - від 40 грн

У новій главі антиутопії про суспільство, де все розставлено по поличках, а будь-яка індивідуальність підлягає викоріненню, Тріс повинна знайти спосіб боротьби зі страшною системою, яка нищить її близьких. Хто з них на черзі? Вона дізнається все більше страшних подробиць, які стоять за позірним порядком, і вже не може не бачити, що в її світі пора щось змінювати. Але головне в цій боротьбі - впоратися з розколом, який ворог породжує в її власній душі


"Нарешті вдома"
Дивіться анімаційні пригоди у форматі 3D об 11.20, 14.10, 17.40
вартість квитків - від 40 грн

Розумна інопланетна цивілізація Був не злі, але коли під час кочування натикаються на нашу Землю, вирішують її захопити. А щоб вона була придатною для життя, загарбники планують піддати планету трансформації. Колись у них теж була планета, проте вона вибухнула, і тепер вони поневіряються по всесвіту. О - один з інопланетян і він ізгой, за яким полює його власний народ. За волею випадку смішний карапуз зустрічає дівчинку, яку звуть Дар, вона шукає свою маму. Знайомство таких різних персонажів призводить до того, що називається дружбою, а ще до усвідомлення, що таке дім.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

"Баранчик Шон"
Дивіться анімаційні пригоди о 15.40, 18.10
Вартість квитків - від 35 грн

Мирне життя маленької вівцеферми опиняється під загрозою, коли в результаті чергової прокази невтомного Баранця Шона господар ферми потрапляє у велике місто. Вдосталь напідпитку повною свободою і безкарністю, Шон і решта стадо баранчиків починають хвилюватися за Фермера і вирішують відправитися на його порятунок. Замаскувавшись під людей, вони їдуть у велике місто, де їх чекає саме веселе і епічне пригода всього життя.

"Робот Чаппі"
Дивіться фантастичну комедію о 16.00, 21.55
вартість квитків - від 35 грн

Технологічний прорив відбувається в самому серці Йоганнесбурга. Створено перший в історії штучний розум. Робот на ім'я Чаппі, як розумна істота, знайомиться зі світом з побоюванням. Як дитина, він освоює світ, в якому опинився по чужій волі і, як дитина, довіряє цьому світу. На молодого творця Чаппі нападають. Робота викрадають і використовують для пограбування. Влада лякаються, наділеної непередбачуваним розумом, машини. Приймаючи рішення зловити його і знищити, вони не враховують, що Чаппі буде боротися. Не за ідею, не за своїх творців. Робот буде боротися за своє життя.

"Попелюшка" 
Дивіться романтичну мелодраму о 12.10, 19.50 
вартість квитків - від 40 грн

Нова, але все така ж красива і казкова історія про бідну Попелюшку. Коли батько Елли після смерті дружини повторно одружується, він хотів, щоб його сім'я стала такою ж міцною і хорошою, як була. Але коли він помирає, дівчина розуміє, що її мачуха та прийомні сестри - погані люди. На зміну гарному настрою прийшла рабська праця і погане ставлення з боку цих таких чужих їй людей. Але дівчина не здається, адже вона дала обіцянку мамі, що, не дивлячись ні на що, завжди буде сміливою, а головне - доброю. Доленосна зустріч з бродячою старенькою дарує Еллі шанс народитися заново, коли вона зустрічає принца і бере участь у королівському балі.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up