Закон про валютні кредити по 5.05. Що ви про це думаєете? (ОБГОВОРЕННЯ)

Закон про валютні кредити по 5.05. Що ви про це думаєете? (ОБГОВОРЕННЯ)
Вчора ввечері депутати погодились перерахувати валютні кредити у гривню по курсу 5,05. Інтернет користувачі називають прийнятий закон №1558-1 повнив популізмом. Радіють ті, хто має валютні кредити. А вам як така новина?

Щонайменше троє із депутатів, які підтримали закон вчора, 2 липня, вже сьогодні пишуть у соцмережах, що зробили помилку. Депутатка Альона Шкрум зазначає: «Написала заяву про відкликання голосу за Закон про реструктуризацію валютних кредитів. Вважаю, що єдина справжня помилка — не виправляти своїх помилок.Це на сьогодні - єдиний вчинок, за який мені соромно у цій Раді. Жодних виправдань щодо технічних деталей голосування. Обставин немає, є я, яка натиснула кнопку. painful experience».

Відкликають свої голоси і Ігор Луценко, і Олександр Черненко.

Вінницька активістка Таїсія Гайда також обговорює даний закон у ФБ. Вона пропонує народним обранцям видати кредити по курсу 5,05 гривень за долар вимушеним переселенцям.

Відео дня
 

Панове депутати, а можна прийняти закон щоб вимушеним переселенцям видати кредити на житло по курсу 5,5 ? Чи вони не гро...

Posted by Таїса Гайда on 2 липня 2015 р.

- У нас в елітному заміському мікрарайоні Агрономічний є купа будинків, на які брались кредити з метою : побудувати, продати і заробити на цьому добре, - пише вже в своєму іншому дописі Таїсія Гайда. -  А тут -раз і криза і не продається і кредити не виплачуються. Так ось саме зараз ці люди уже віртуально мільйонери, врахувуючи різницю між вартістю продажу в доларах і перерахунком по 5,5.

Вінничанка зазначає, що  якщо такий закон має бути , він має чітко розмежовувати тих, хто дійсно потребував житла і до речі адекватного житла і тих хто, на цьому просто хотів заробити.

А що з цього приводу думаєте ви?

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    В основном банки давали кредиты в долларах , а депозиты брали в гривне - итог : обмануты и те и другие. И не стоит винить заемщиков, так как они тянули кредиты 8 лет и по курсу 5, 8, 12, 18 уже 22. и давно в виде только процентов их вернули.

    Анонім reply Анонім

    Предвыборные обещания надо выполнять!Закон рассматривался и проходил первое,второе и третье чтение!Авторами закона являлись в том числе депутаты от Народного фронта(Яценюк)!Предложение о голосовании внес Ю.Луценко лидер фракцииБПП!Половина депутатов от БПП проголосовали "ЗА!Спикер Рады проголосовал "ЗА".Депутатов встречали криками "Спасибо".А в итоге получили позорище на весь мир в виде отказа Президента от своих обещаний,отказа депутатов от своих слов Да кто ж за вас следующий раз проголосует?

    Подробности читайте на УНИАН: http://www.unian.net/politics/1098463-poroshenko-nazval-prinyatie-radoy-zakona-o-valyutnyih-kreditah-korruptsiey.html

    Анонім reply Анонім

    см. обещание кандидата в президенты.
  • Anonymous

    поясніть одну просту річ.. хто цих людей заставляв брати ВАЛЮТНИЙ кредит?

    Анонім reply Anonymous

    закон очень правильный,абсолютно соответствует предвыборным обещаниям кандидата в президенты !
  • Polina Osipenko

    Так пересчитайте и депозиты по 5.05? Нет, не хотят. Все таки надо начинать люстрацию банкиров. Тот же Лагун дожен быть в первых рядах. Это реальный виновник бед многих клиентов Дельта банка https://www.facebook.com/359729257565379/photos/a.359764484228523.1073741828.359729257565379/396868133851491/?type=1&theater

  • Анонім

    Як завжди лохотрон для звичайних людей! Бо всі добре знають хто тоді брав кредити. Тому і проголосували.

    Місцевий reply Анонім

    Цей Закон, за який  проголосували, НЕМАЄ шансів на життя, він буде або відмінений або ветований. Виконувати його НЕ будуть, як доречі і багато інших Законів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up