У травні хліб коштуватиме 10 гривень?

У травні хліб коштуватиме 10 гривень?
У Міністерстві агропромислової політики попередили про стрибок ціни на хліб. В зв’язку з девальвацією гривні посадовці не виключають, що хліб у травні коштуватиме по 10 гривень.

Девальвація гривні може привести до підвищення ціни на продовольчу пшеницю. В результаті цього в травні ціна на хліб може піднятися до 10 гривень. Таку заяву зробив перший заступник міністра агрополітики Ярослав Краснопольський, - пише УНН, посилаючись на прес-службу Міністерства.

За словами Краснопольського, ціна на пшеницю у минулому травні складала 2500 гривень за тонну. Якщо врахувати 2-х кратну девальвацію гривні, то за прогнозами заступника міністра ціна на пшеницю у травні 2015 року буде близько 5 тисяч гривень за тонну.

-          Відтак, ціна борошна сягатиме від 6 до 8 тисяч гривень за тонну. У результаті, максимальна кінцева ціна на хліб – 9-10 гривень, - пояснює свої прогнози Краснопольський.

Відео дня

Нагадуємо, що сьогодні вінничани можуть купити буханець хліба в середньому за 5,50 гривень.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    Та это херня... Вот газ поднимут, тогда будем радоваться. Все правильно, кредитов Петя набрал, а народ, как всегда должен отдавать. Интересно, когда будет третий майдан, куда он будет бежать?
  • Сергей Сторожук

    СВІДОМІ добились "ПАКРАЩЕННЯ"

    ляді парашенковські
  • Анонім

    при скачьке цен либо на проезд либо на продукты или на комуналку,мороз один... девальвацыя или НЕ ОБГРУНТОВАНА ЦІНА.Вывод один...нашы нардепы реальных проблем решать не умеют бо дебили или не хотят бо всегда хочентся СР-ать.425 депутатов для нашей ДЕРЖАВЫ ЗАНАДТО.такое количество мешает нормально работать,одни запросы.Половину из них Гнать В Шею.Убей меня если я не прав.В том числе и наша Городская рада.НАРОД.ЭТО ЖЕ НАШЕ БАБЛО ОНИ ПРОСИЖЫВАЮТ.ну как ???????????????
  • Анонім

    один сказал послушал +присочинил и запостил новость панику поднимать. Хлеб подорожает т.к. и при яныке с 1,5грн до 4,5грн. поднялся при мире в стране, сейчас катастрофическая ситуация которую удерживают. И паникеры могут обломаться т.к. в мае хлеб 10грн стоить не будет, повышение цен если и будет то на 20-50 коп. более значительно цены могут поднять только с урожая пшеницы 2015года

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали 13:37 Чи зменшилися затори на перехресті Скалецького-Коріатовичів-Зодчих. Опитування 12:35 «Відібрали у нас місце для відпочинку». На ВПЗ скаржаться на дії футбольного клуба «Нива-В» photo_camera 12:23 Жахлива аварія біля Немирова: стали відомі імена трьох загиблих 16, 20 та 23 років play_circle_filled photo_camera 12:00 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:06 На Вінниччину насувається гроза та шквальний вітер до 20 м/с 11:01 Понад 10 вулиць Вінниці нині без світла: причина відключення та терміни 10:14 Є руйнування та загиблі серед цивільних: про 781 день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up