У 9-місячної Марійки Смирнової виявили рак. Терміново потрібна допомога

У 9-місячної Марійки Смирнової виявили рак. Терміново потрібна допомога
Марійці Смірновій лише 9 місяців, а вона вже захворіла на рак. Дівчинка ще маленька, щоб розказати про свій біль. Не може Машуня розказати ще й про свої мрії. Серце матері знає - про що мріє донечка. Машуня мріє просто жити.

Дев’ятимісячна Марійка зараз перебуває у Вінницькій обласній дитячій лікарні у відділенні онкогематології. Лікарі діагнузували  у неї страшну хворобу -  Гостру Лімфобластну Лейкемію (рак крові).

- Ми прийшли у лікарню на звичний аналіз крові. Взагалі не було ніяких симптомів. Дитина здорова, активна. Єдине, що останнім часом з’явилась блідість шкріи та синячки, - розказує матір Машуні Вікторія.

Жінка згадує, як через пару годин після здачі крові, її подзвонили та вона дізналась, що в доньки рак.

Відео дня

Зараз Вікторія не просить грошей. Вона тільки плаче. Лікарі, які лікують маленьку Машуню звертаються до людей про допомогу.

За словами доцентки кафедри педіатрії Валентини Фурман, зараз Машуня потребує високовартісної хіміотерапії. Таких грошей, мова йде про 500 тисяч гривень, в родини немає. Адже працює тільки батько, і то оклад молодого лікаря складає близько 2 тисяч гривень на місяць.

- Таке складне захворювання у віці до року- це складна дуже ситуація. Яка потребує термінового лікування. Це лікування не можна відстрочити. Ні на годину, ні на добу. І звичайно, для такого лікування потрібна дуже велика кількість коштів і не виключена ситуація, що дитині в потім потрібна буде пересадка кісткового мозку, - розказує заступник головного лікаря по лікувальній роботі Вінницької обласної дитячої лікарні Оксана Моравська.

Родина та лікарі звертаються до всіх людей з проханням допомоги маленькій дитині видужати  та стати здоровою.

Реквізити для отримання коштів.

Приват Банк 5168 7573 0158 1213 - Смірнов Олександр Ігоревич (батько Марійки)

Тел. батька Олександра - 063 811 86 11

Тел. мами Вікторії - 067 923 94 31

На прохання про допомогу відгукнились журналісти "НТН". Юлія Корчевська зняла сюжет про Марійку:

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (31)
  • Дошка Оголошень Кременець

    Публікація листопад 2015р????? Це оголошення актуальне???
  • Natashenka Seletskaya

    Честно, не понятно что за химиотерапии на которую нужно 500 000 грн.....

    Для Украины это очень большая сумма!
  • Данислав Донец

    Шалом!

    Слава і Хвала Господу Богу,Котрий викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!

    Йому не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.Він не сліпий і не глухонімий!

    Кличте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і запитайте за що і Милостивий відкриє для зменшення прірви і просите пробачення за спробу самотужки і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!

    Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,

    Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй великій милості!

    І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей, Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини!

    І закликаючи Ім'я Йешуа-Спасителя і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами доступ диявола через гріх і прокляття і проголошувати зцілення, здоров'я і перемагати смерть!

    Де гарантія, що у вашому житті не прийде відчай і не знадобиться чудо!

    Радість в Господі, сила наша!

    Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.

    (Матф.5: 4)

    Боже, нехай же буде Твоя, Досконала воля!

    У Тебе всі часи і терміни!

    Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!
  • Mary Reva

    какая химио терапия???????? Люди, вы совсем из ума выжили? сначала сдайте кровь ещё в пару лабораториях. Вас могут банально обманывать. Врачи не брезгую развести на деньги и убить ребёнка химией. Это факт. Если не дай Бог диагноз подтвердится, включите мозг!!!!!!!!!! Есть много способов спасти ребёнка без риска для жизни!!!!!!!!!! http://nujnoe.com/%d0%be%d0%bd%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b3-%d1%82%d1%83%d0%bb%d0%bb%d0%b8%d0%be-%d1%81%d0%b8%d0%bc%d0%be%d0%bd%d1%87%d0%b8%d0%bd%d0%b8-%d1%80%d0%b0%d0%ba-%d0%b8%d0%b7%d0%bb%d0%b5%d1%87%d0%b8/ ЭТО РАЗ! http://www.dilovyi.info/rak-ostannoyi-stadiyi-vylikovnyj-podilitsya-tsym-mozhlyvo-komus-tse-vryatuye-zhyttya/ - ЭТО ДВА!!!!!!!!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up