Під ОДА протестуватимуть проти введення касових апаратів

Під ОДА протестуватимуть проти введення касових апаратів
У вівторок, 2 червня, біля Вінницької облдержадміністрації, активісти протестуватимуть проти введення касових апаратів. Усі підприємців закликають прийти та стати на захист своїх інтересів та долучитись до мирної акції протесту.

Верховна Рада України прийняла Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи». Згідно цього закону продавці єдиного податку другої та третьої груп мають встановити касові апарати.

"Лише за приблизними підрахунками, додаткові витрати, які змушені будуть понести представники малого та середнього бізнесу, становитимуть майже 100 000 гривень за кожний касовий апарат. З них одноразова – лише одна: придбання касового апарату (від 7 000 до 20 000 грн) та його введення в експлуатацію, опломбування та підключення до еквайрингу (від 120 гривень). Решта, близько 90 тисяч гривень, щорічні", - пишуть організатори акції.

Усіх підприємців вони закликають прийти другого червня на десяту ранку під Вінницьку ОДА на мирний протест.

Відео дня

Організаторами акції виступає рух «Я для моєї громади» . 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Анонім

    Поздно, я и моя жена уже написали заявления на закрытие с 01.07.2015. В какойто очереди на справки закрытия мы аж 300-тые. (Кременчуг). Последним ударом была проверка Полтавской налоговой. Которая ехала из Полтавы на Кременчуг, и выписывали штрафы как оказалось не только нам, а и некоторым магазинам по пути. Искали всё!!!!

    Нашли нарушений на 40000 грн. Предложили "договорится" я отказался, не подписал. Прислали акты письмом с уведомлением и влепили по полной!!! "На мол тебе теперь чухайся".
  • Левадный Олегъ

    Закон принят ВР, а бастуют под заштатной ОДА. Логично. А шо, как говорил Том Сойер: "Ближе к дому и в цирк недалеко". Толку, конеш, никакого, но ведь не на майдан жеж итить из-за такой мелочи? Ну, и за остальные мелочи тоже. Не время ща, родина в опасности, все дела...
  • Анонім

    Треба виходити на протести. Це правильна форма повідомлення влади, що влада заривається та не дбає про державу та людей. Податки не повинні знищувати підприємництво. Так колись новонароджена Америка протестувала проти вбивчих податків Великої Британії. Таким чином виборола собі незалежність та збудувала бізнессередовище,що привело до великого позитиву та розквіту Америки. Середній бізнес - то стрижень єкономіки будь-якої нормальної держави.
  • Анонім

    нет кассового аппарата - закрыть заведение или магазин. все.

    Артем reply Анонім

    Мудрый подход.А всех  предпринимателей и их работников отправить в центры занятости.и налоги собирать уже не с них.А для их содержания

    Анонім reply Артем

    А если у врача или преподавателя нет кассового апарата ему деньги можна не платить? Почему их не заствляют ставить касовые апараты?

    Артем reply Анонім

    Закрыть-не проблема.Ты готов платить за то,что я поставлю кассовый аппарат?а придется.Затраты напрямую пойдут в цену

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up