Для того, щоб підняти на ноги батька чотирьох дітей, потрібно всього 35 тисяч гривень

Для того, щоб підняти на ноги батька чотирьох дітей, потрібно всього 35 тисяч гривень
Вінничанин, батько чотирьох дітей Олександр Антипович поїхав у Київ на заробітки. Там працював будівельником. Коли повертався з роботи, його збив автомобіль. За місяць лікування сім’я Олександра витратила близько 35 тисяч гривень. Більше грошей на лікування у родини немає. Винного в аварії так і не знайшли.

Олександр працював у Києві будівельником, того вечора, 26 липня близько 11 вечора він повертався з роботи з другом. На пішохідному переході автомобіль «Шевроле» чорного кольору на повній швидкості збив його і навіть не зупинившись поїхав далі. Три тижні чоловік пролежав у комі в реанімації київської обласної лікарні, не дихав своїми легенями, має  закриту черепно-мозкову травму і  проблеми з пам’яттю. У Олександра  повністю роздроблений тазобедрений суглоб і вибита щелепа.

В Києві 42-річному чоловіку зробили операцію, вставили в бедро титанову пластину із спеціальними болтами.  Цей механізм чоловік вже встиг пошкодити, коли без тями ненароком підхопився вночі з ліжка.  Зараз чоловік вже у Вінниці і йому зробили ще раз таку операцію.  

За місяць в Києві Галина витратила близько 35 тисяч гривень, приблизно стільки ж їй ще потрібно, щоб поставити чоловіка на ноги в інституті реабілітації, крім того в головному мозку в чоловіка є осередок пухлини, яка виникла від травми. Лікарі запевняють, що вона з часом  повинна зникнути, але для цього необхідно лікування, капельниці та уколи.

Відео дня

У Галини та Олександра четверо дітей, молодшому 17, старшому 25 і двом дівчатам по 20 років. Та проблема в тому, що усі навчаються, тому допомогти фінансово в лікуванні батька не можуть. Фізично забезпечувати їх та лікувати чоловіка жінка вже не має змоги, бо заробляє небагато.  Допомагала сестра, яка брала кредити, але і вона вже більше не має, чим допомогти, бо теж має дітей шкільного віку.

Тому Галина благає про допомогу усіх небайдужих. Та важче за травми жінку ранить сама думка про того негідника, який збив людину і навіть не зупинився, а нині і досі без покарано їздить вулицями Києва.

Дружина у відчаї, бо витратила на лікування все що мала, а винного й досі не знайшли.

- Через правоохоронні органи не можемо знайти цю людину, звертались на гарячу лінію, написали заяву в прокуратуру, але поки що все тихо, і мені здається що слідство не ведеться, - говорить дружина Галина,  -  На мою думку, вони вже по камерах спостереження з’ясували, хто його збив, але проблема в тому, що може його знайшли і взяли з нього гроші, а нам кажуть, що не можуть знайти. Місяць пройшов, а його не можуть знайти по гарячим слідам. Лише зараз, коли пройшло стільки часу, слідчий  попросив одяг, в якому він був, щоб перевірити, чи є там шматки фарби від машини і опитав свідка.

Номер рахунку для допомоги: Укрсиббанк. 262550079703663 Тарасенко Галина Олександрівна. Номер телефону: 0983091665. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ксюха

    Правильно сказано: детки пусть идут поработают, и помогут папе. Зачем же тогда их рожать, чтобы они в 20-25 лет не смогли зароботать на лечение папы
  • арсений яценюк

    и кто в этом виноват?
  • Гордый Варяг

    Всі четверо дітей повинні взяти академічні відпустки і йти працювати, щоб поставити батька на ноги. Це що ще за оправдання?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up