Обирайте переможця конкурсу "Селфі з вранішньою кавою" від магазину "Дім кави"

Обирайте переможця конкурсу "Селфі з вранішньою кавою" від магазину "Дім кави"
Стартує голосування заучасників конкурсу "Селфі з вранішньою кавою". Щоб проголосувати за фото, яке вам найбільше сподобалось, потрібно відкрити статтю, в якій воно опубліковане та під нею клікнути на зображення однієї з соцмереж.

Голосування триватиме до 3 листопада. О 12.00 цього дня ми оголосимо переможців, які отримають чудові призи від магазину "Дім кави". Той, хто набере найбільше голосів - одержить дисконтну картку та набір вишуканих напоїв: швейцарську каву “Blasercafe”, шоколадний напій «Caotina» і чай “Basilur”. Крім того, ще дев'ять учасників, за фото яких проголосує найбільша кількість читачів, також отримають дисконтну картку та один з вище вказаних напоїв.
Бажаємо удачі!

 


Учасники конкурсу

Відео дня
Ірина Бабенко Олексій та Віталіна   Анжела Ткачук
Таня Матвієнко Юлія Конюх Наталі Марьянчук
Оксана Яремчук Дмитро Шостак Олександр Пашкевич
Ірина Гуменна Олександр Андрущак Вікторія Вишинська
Марина Однорог Віталія Волкова Сергій Мар'янчук
Анна Грицик Андрій Новіков Оля Гайовик
 
Марина Максименко Віктор Космина  

Коментарі (3)
  • Natali )))

    Дякую всім, хто підтримав та проголосував за  мене у конкурсі !!! / Спасибо всем, кто поддержал и проголосовал за меня в конкурсе !!!
  • Анонім

    Программист- аферист- пианист (за 60 секунд - 400 голосов)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up