Ніна Матвієнко у Вінниці співала колискову, а додому поїхала зі збіркою віршів та кольє

Ніна Матвієнко у Вінниці  співала колискову, а додому поїхала зі збіркою віршів та кольє
«Колискова для майбутнього» зібрала більше тисячі небайдужих людей для допомоги дітям-сиротам та дітям, постраждалим в зоні бойових дій.

Вчора, 2 березня у театрі імені Садовського відбувся благодійний захід «Колискова для майбутнього». Збирали гроші для дітей, яким ніхто не співав колискових. Диски з записом колискових в виконанні 7 татусів подарували дитячим будинкам та інтернатам для особливих дітей.

-    Чому колискова? Тому що це оберіг для наших дітей, для нашого майбутнього від темних сил. Зараз якраз та темна доба для країни -  глуха ніч, коли не знаєш, що тебе чекає. Чому чоловіки? Тому що вони піснями та своєю любов’ю розкривають незримий захист для дітей, які чують ті колискові. Я вдячна за підтримку тим татусям, які взяли участь у проекті. І окрема подяка Швейцарському бюро співробітництва в Україні, який підтримав цей проект та співорганізаторам благодійного заходу,  - ділиться своїми думками організатор проекту Олена Павлова, яка представляє міжнародний благодійний фонд «Без кордонів».

Особливою родзинкою заходу став показ вишиванок, які вишили вихованці дитячого будинку у Стрижавці. Цими дітьми протягом декількох років опікується голова ГО «Рада Вінниччини» Людмила Станіславенко. За словами пані Станіславенко те, що на одній сцені театру Садовського виступили вихованці Стрижавського інтернату, діти з дитячого будинку "Гніздечко" та  золотий голос України Ніна Матвієнко є  символом  нинішньої важкої, але дуже світлої доби.

Відео дня

На заході також презентували виставку «Обереги України» та збірку віршів для українських вояків «Захисник – повертайся живим!». Збірку зібрав член ГО «Гармонія» Юрій Прокопенко та за допомогою голови ГО «Гармонія» Раїси Панасюк збірка вийшла в світ. До речі, громадська організація для дітей та молоді з особливими потребами «Гармонія» змогла зібрати на заході 880 гривень на допомогу дітям.

Гості могли пригоститися солдатським борщем, які готували “кулінарні бджоли”.

- Мені дуже сподобалось на концерті. Весь зал аплодував Ніні Матвієнко стоячи. Вона заспівала три колискових та закінчила концерт “Квіткою-душею”, - ділиться своїми враженнями Людмила Капеліста. Дівчина, яка  є теж членом “Гармонії”, взяла участь у благодійному ярмарку. Вона продавала прикраси, які зробила своїми руками. Частину грошей віддала дітям. Також, як розповіла Люда, подарувала Ніні Матвієнко кольє з бісеру в українському стародавньому стилі. Співачка подякувала вінничанці за подарунок.

Суцільні емоції від Подільських талантів отримала і вінниччанка Валентина Ткачук, яка представлє ГО “Територія мам”. Свої враження вона виклала на ФБ:

 

Як зазначає, Олена Павлова, скільки всього грошей зібрали порахують сьогодні, 3 березня.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    З кольэм? Бобрусь, ты не перстаёшь меня удивлять))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up