Жінка за кермом стукнула іномарку. Пасажир іномарки загинув

Жінка за кермом стукнула іномарку. Пасажир іномарки загинув
Вчора у Літинському районі сталася аварія, в якій загинув 63-річний пасажир. Водії з чисельними травмами потрапили у лікарню. Винуватиця аварії, за попередніми даними, 33-річна жінка. Чи автівки можливо відремонтувати, наразі невідомо. Але людське життя, на жаль, вже не повернеш.

У неділю, 22 березня близько 15 години у Літинському районі «Сітроен С-3» на зустрічній стукнувся у «Шевроле Авео». В результаті аварії загинув 63-річний пасажир «Шевроле». Водіїв забрали з чисельними травмами у лікарню.

За попередніми даними винувата 33-річна водій «Сітроен». Вона не впоралась з керуванням, - так роз’яснюють попередні причини аварії у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

Жінці водієві загрожує до 8 років ув’язнення згідно з статтею 286 КК.

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Що означае фраза  *ця жінка налалі буде калічити життя*??????? вона що серійний вбивця...це дорога і з кожним може трапитись...

    Дарья reply Анонім

    Я так поняла це питання до мене. А що ти хочеш сказати, що вона не скалічила людям життя, чи для тебе смерть людини це ніщо, вона позбавила життя невинної людини, відібрала у рідних, близьких рідну їм людину, чоловіка, відібрала у дітей батька. І за це намагається відкупитися від заподіяного, і далі буде кататися по дорозі і калічити людям життя. Не вміє їздити, нехай не сідає за кермо, а тим більше не робить обгони інших авто. Понакупляли права і ганяють як ненормальні.
  • Анонім

    8 років це не покарання, з нашими судами,які підкупні та продажні,а життя хорошої людини не повернеш,таких людей потрібно саджати довічно,щоб життя за життя.

    Анонім reply Анонім

    Я розумію,що скільки людей,скільки ж думок,але потрібно наказувати винних людей у кого вони забрали життя,адже кожна людина на нього заслуговує.

    Звичайно,не адекватно,коли вона виїхала на  смугу,де прямував водій Шевроле.(синього автомобіля).як він ще міг відреагувати.

    Хорошенько відмазуєте баришню,яка дійсно вина у смерті цього чоловіка, і в такому напрямку працює продажний суд наш,а життя людини це ніщо...

    Анонім reply Анонім

    Смотря какие там обстоятельства были. Если женщина пьяна не полном ходу врезалась в Авео, то согласен. То если она "не справилась з кермуванням" и реально случай произошел по неосторожности, то за что пожизненное давать? Ведь на ее месте может быть любой человек, у которого принципе есть авто.

    Анонім reply Анонім

    Мій чоловік був свідком аваріїї, а потім витягував жінку з понівеченого авто. Виннен водій синього авто, не адекватно поводив себе на дорозі!
  • Анонім

    А барышню эту,которая виновата в случившемся-уже пытаются бегом отмазать.вот вам и правосудие.погиб человек,а виновник безнаказан

    Дарья reply Анонім

    Невже все вирішиться баблом і жінка буде й далі на волі калічити людям життя. Невже людське життя нічого не варте. Я розумію, виїхала на зустрічну смугу, не змогла впоратися з кермуванням, як не змогла, то вмій відповідати за свої вчинки, а не швидко відмазується. Не вмієш їздити, то не сідай за кермо, а тим паче обганяти і їздити на великій швидкості, скалічила людям життя, померла безневинна людина. Нехай земля йому буде пухом.
  • Анонім

    Стукнути пальцем по.....,але не автомобіль ! Автор явно не журналіст .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up