У лобовому зіткненні іномарок загинули двоє – 21-річний водій та 55-річна пасажирка

У лобовому зіткненні іномарок  загинули двоє – 21-річний водій та 55-річна пасажирка
Вчора сталася жахлива аварія, яка забрала життя двох людей та ще двох забрали до лікарні. Біля села Петрики не розминулися «Форд» та «Фіат».

В неділю, 19 квітня приблизно о 8 годині ранку неподалік села Петрик, що у Літинському районі сталася жахлива аварія, яка забрала життя 21-річного юнака та 55-річної жінки.

Мінівен «Ford Transit  Connect» рухався в зустрічному напрямку автівки «Fiat», - розказують у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

Водії почали маневр обгону, в результаті чого сталося лобове зіткнення.

Відео дня

На місці загинув 21-річний водій «Фіату». Пасажирка «Форду», 55-річна жінка померла  на руках у лікарів. Також ще два пасажири мінівену забрали до лікарні з численними забоями.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 КК. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження карається до 10 років ув’язнення.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Николаевич Павел

    І помер він від втрати крові, оскільки наші лікарі не спішать поки не зашарудить в кармані. ГІПОКРАТИ НАЗВАНІ!!!

  • Николаевич Павел

    Авторка цього усього ще й безграмотна"села Петрики"., а хлопцеві й справді 4-го травня мало виповнитись 19 років.
  • Дарья

    Жахлива аварія. Нехай земля їм буде пухом. Співчуття рідним та близьким.

  • Татьяна Гончеренко (Хомчук)

    Ольга БОБРУСЬ в основном темы копирует.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up